Stii despre Emil Boc se pot spune multe, si de ce? Pentru ca e o persoana vanata, stii si tu, si aici il contrazic nitel pe bro problema nu e ca a luat o hotarare si nu i-a aprobat-o base, dar si el ca multi alti politicieni isi fac si un pic de advertising si in momentul in care spune o chestie cum a fost aia cu prima casa, o s isi faca fani, si multi spun ca nu e realizabil anul asta, nu e anul viitor, dar daca il realegem poate iese ceva! Eu unu sunt de parere ca cu o floare nu se face primavara, si asa e si in politica, unul singur nu poate sa faca un lucru bun, atata timp cat marea majoritate cauta sa isi faca bine pentru ei! Nu spun, poate si Boc si-a facut multe lucruri pentru el, dar sa stii ca atata timp cat nu poate sa ia singur o hotarare e aproape inutil! Si cand spune un lucru si ulterior revine asupra lui si il modifica, este pentru a ii forta pe ceilalti sa faca un prim pas spre indeplinirea sa, daca nu ar fi facut multele afrimatii ce au fost ulterior respinse atunci nici ca nu s-ar fi facut nimic!
Inca traim ca in 1920 si asta o sa mai dureze ceva
Sensei BRO, sunt perfect de acord cu tine, unde mai gasea Base o sluga perfecta care sa ii urmeza ordinele orbeste? De asta Boc este unic pentru Base, nu insa si pentru noi.
Boc va face poc, cand Base v-a lua mana dupa el.
Nu mi se pare un om cu coloana vertebrala, nu il vad capabil sa ia decizii singur.
A fost pus ca marioneta, si isi v-a sfarsi mandatul la fel.
Indiferent. Sunt mult prea dezamagit de politica din Romania. SI daca ar fi sa aleg as alege contra. In primul rand e politician, si in al doilea rand e un mincinos. Inca de cand a zis ca el nu isi paraseste Clujul (sau de unde e el) si a venit ca prim-ministru.
Parerea mea e ca nu e un lucru rau faptul ca Boc si Basescu sunt pe aceeasi lungime de unda. Cu ce ar ajuta daca s-ar certa tot timpul? Nu am urmarit prea mult actiunile sale, am vazut acum recent la Pro TV emsiunea In spatele usilor deschise legat de Legea Invatamantului. Faptul ca nu lasa salariile de parlamentar sa se asocieze cu cele de profi universitari, ca pot ajunge profesori universitari si cei tineri, mi se pare un lucru bun. La radio cred am auzit ca din partea lui este hotarat sa puna in aplicare Legea salarizarii unitare chiar cu riscul caderii guvernului sau, din nou mi se pare un lucru bun. Dupa mine a facut greseli, va mai face, dar a inteles unele lucruri, si merge din ce in ce mai bine.
Mai Flav nu-mi mai aminti de Boc). Imi vine in minte emisiunea la care a participat el de pe antena 1, in 2003 atunci cand o cazut din platou ), mor de ras
* Imi cer scuze Flav ptc ti-am raspuns la aceasta, cu un raspuns care nu ii in tema cu intrebarea ta.
Sa fim seriosi. Emil Boc a dovedit incompetenta inca din momentul inscaunarii lui. Si nu numai el. Si cabinetul. Sint alesi pe sprinceana. Iar Boc a fost ales, pentru ca ii este supus total lui Base. Base a vrut sa fie sigur ca nu mai repeta greseala cu Tariceanu. I-ar fi fost si cvazifatal un Tariceanu, acum, cind se va lupta pentru un nou mandat. Boc este sluga perfecta. Azi anunta o prostie si miine anunta ca s-a razgindit. De ce? Pentru ca nu a pritocit bine lucrurile inainte, Base i-a cerut ceva si el a facut lucrul in graba. Sint multe de spu, dar banuiesc ca majoritatea stiu deja si sint de acord cu mine.
Sa fac pipi pe toti parlamentarii! Baaaaaaa astia is batarni baAAA gata cu ei astia is toti comunisti dinaia ramasi si voi a-i alege-ti batava pl.Mai bine stati acasa decat sa alege-ti ca oricum murim de foame, spitalele is vraiste si ei au vila si bani in conturi prin alta tara futui in gura sa-i f-- treaba voastra tine-ti partea la toti astia care rade de noi adica:Batranii astia de 2 lei care au fost comunisti dinaia care spala pe jos la Ceusescu!
terminator_7004 întreabă: