| Asdffd a întrebat:

Pro sau contra eutanasierea cainilor vagabonzi?

Răspuns Câştigător
| Mentaa a răspuns:

Contra eutanasierii, dar o solutie trebuie sa se gaseasca. Adica nu mai poti merge linistit pe strada, fara sa te latre cainii sau chiar sa te atace? Iar cei care numesc cainii vagabonzi "catelusi" sunt ridicoli si absurzi//,.

58 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

PRO evident.
Cine vrea animale n-are decat sa aiba grija de ele, sa-si asume responsabilitatea!
Asta e problema in Romania, suntem niste nesimtiti cu totii, "vaaaiiii bietele animale ", mai bine traim toti laolalta, in loc sa ne asumam responsabilitatea de OAMENI.
Eutanasierea e un cuvant greu, dar doar prin sterilizari nu vor disparea niciodata cainii vagabonzi.
As vrea sa stiu daca macar unu din cei care au scris ca sunt contra au vreun catel in grija. Pariez ca nu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si in plus sunt purtatori de boli, de capuse (care provoaca boala Lyme), musca si dau boala turbarii (unii)

| Thunder a răspuns:

Ok, am inteles, multi dintre voi sunteti prea oameni, aveti grija doar de oameni (Oare asa-i?) etc. Dar totodata sunteti la fel de inumani. Pentru ce sa omoram niste fiinte? Degeaba va agitati din spatele monitorului, deoarece sunteti doar cu ideile si nimic mai mult. Eu tot raman la parerea ca daca se omoara cainii vagabonzi, sa facem ceva si cu oamenii vagabonzi, nu? Aaa, ma mai deranjeaza si pasarile care mi se caca in cap sau pe umar. Acum sa vorbesc serios, nici mie nu imi place cand ma latra cate o javra dupa ce trec de ea, mai ales sa fie mai multe. Daca vreo javra ma ataca, ori ii trag vreun picior in dinti, ori pun mana pe ceva, n-am ce face, asta este, n-am nimic cu animalele, dar eu sunt mai important. Cred ca am trecut de evul mediu si avem o gandire mai evoluata, suntem capabili sa luam decizii mult mai mai umane. I-am sterilizat si gata, daca ii sterilizam acum ceva ani, azi erau specii rare cainii de prin oras. Cand apare altul si nu e insemnat, pac, am sunat unde trebuie, au venit baietii, il rezolva si gata, in cativa ani a plecat de pe pamant fara sa aiba urmasi. Unii dintre voi viseaza doar exterminarea in fata ochilor. Cand le pronunti cuvantul caine, gata, ceva se declanseaza in creier, intra intr-o stare ciudata si incep sa aberze.EXTERMINARE.EXTERMINARE.Asa nu, nu imi place.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pt cei care vor caini si sunt atit de iubitori de animale si de caini in special de ce nu ia la ei acasa si sa nu i mai lase pe strazi! Deci Pro!

| Lissa_9923 a răspuns:

Contra...daca nu erau oamenii care sa ii lase pe strazi nu erau nici atatia caini...sa recunoastem!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da LISSA, dar de ce e aceeasi situatie in multe localitati? cum se explica? e ceva ciudat la mijloc!

| Alessandro_4870 a răspuns:

Pro pentru ca am ajuns in spital din cauza lor contra ptc e crud sa ii...

| Șosețică a răspuns:

Contra...mi-am promis ceva in viata... daca voi ajunge bogatana sau ceva in genul.voi face un azil de animale.si voi ajuta 10% de animalele fara casa de pe pamant.na dar asthea sun vise, greu se vor inplini

| Aiicha a răspuns:

Sunt pro, dar pentru sterilizarea cainilor vagabonzi.

| Deny1333 a răspuns:

Contra, normal!
Eutanasierea nu e o soluţie. S-ar putea crea un adăpost pentru animale de tipul câinilor vagabonzi unde să fie duşi şi daţi spre adopţie; bineînţeles, întâi curăţaţi şi dresaţi pentru a scăpa de comportamentul agresiv. Se poate şi la noi, nu numai în alte ţări/continente!
Voinţă să avem! Şi Băse să ofere fondurile, că doar de asta e preşedinte – ca să facă bine! Deşi până acum n-a făcut nimic.

| ElySiKazy a răspuns:

Si pe mine m-au muscat...si tot sunt contra happy

| roby2oo0 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui inchisi si colectati intr-un centru mie chiar imi plac caini si nu vreau sai omoare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pro

| emotziky29 a răspuns:

Binenteles ca sunt contra eutanasierii cainilor vagabonzi.Sunt animalele mele preferate :X

| OmNom a răspuns:

Contra :uite azi am mers la un concurs si erau vreo 8 caini mari da mari dupa mine si nu mi-au facut nimic de ce sa ii eutanasieze mai bine fac ceva un centru de adoptie cu veterinar si tot tacamul nu?

| Creatorul24 a răspuns:

Contra logic

| xXTheMissGirlxX a răspuns:

Contra.Ce naiba si ele au suflet.sadMai bine ar eutanasia tiganii si alti din astia.Nu saracele animale.

| cornel2121 a răspuns:

straight face hmm

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

CONTRA...normal urasc oamenii aia

| Aly999 a răspuns:

Sunt contra sti dc pentru ca eu am 5 caini de pe strada si mai vreau sa iau si sa stii ca is si vacinati, au si carnet e sanatate

Răspuns utilizator avertizat
| Nume a răspuns:

Contra

| kresycenzia a răspuns:

@raspuns anonim, esti absurd. De ce nu se face o lege ca atunci cand un om adopta un caine sa i se faca un tatuaj si daca este in libertate sa fie fostul stapan amendat? Stiti care este chestia? Oamenii nu isi permit sa isi ingrijeasca animalele. Am vazut de atatea ori oameni care isi abandoneaza cainii, pisicile, chiar si alte animale precum papagali, hamsteri si alte animale de acest gen. Si nu ati gasit alt subiect de discutie decat acesta? De fapt, intr-adevar trebuie discutat daca tot s-a adus vorba de el. Pentru ca la conducere se afla oameni incapabili, locuitorii au salarii si pensii mai mici. Din acest motiv, nu isi permit sa isi trateze animalele bolnave si le abandoneaza. Sau nu isi permit sa isi sterilizeze catelele, iar cand au pui, nimeni nu-i vrea, pentru ca majoritatea oamenilor nu isi permit sa tina astfel de animale. Si asta ne duce la alta problema, aceea a scederii salariilor si pensiilor. Ma mir ca spuneti ca vai m-a muscat un caine de acum trebuie sa-i omoram pe toti. Ganditi unii din voi mai greu ca un copil de trei ani. Eu am la bloc un caine mare. Aceeasi situatie, a fost putin bolnav, stapanii nu si-au permis tratamentul si l-au abandonat cand nu avea nici macar un an. Atunci eu si niste vecine am pus bani impreuna, l-am dus la doctor si s-a vindecat. In prezent este un caine destul de agresiv, dar asta doar fata de persoanele pe care le considera dubioase. Si aici nu spun ca ar avea cainele nu stiu ce simt pe care nu-l are nimeni. Dar oricine poate face diferenta dintre un om normal si un om cu intentii rele. Deci, asta inseamna ca voi, cei care ati fost muscati, ori ati avut intentii rele, ori va comportati ciudat si neadecvat mersului pe strada. Aici nu mai aveti ce sa spuneti. Asadar, mai bine nu ati discuta despre ce faceti sa scapati de ei, ci despre ce faceti sa nu va mai muste. Iata cateva sugestii: in primul rand, nu ascultati muzica pe strada. Cainii sunt foarte deranjati de zgomote nefamiliare. Apoi, nu vorbiti tare cat sa se auda de la 20 de metri. Animalele percep sunetele la o intensitate mult mai mare fata de noi. Nu va mai certati pe strada. Cainele este deranjat de conflictele intre oameni, si ar putea interveni ca sa va desparta. Apoi, in niciun caz nu va bateti pe strada. Orice caine o va lua ca pe o joaca si va vrea sa se amestece. Dar cainii intre ei se joaca doar muscand.
Cred ca majoritatea celor care au fost muscati au cautat-o cu lumanarea, indeplinind una din conditiile de mai sus. Daca le veti respecta, sigur nu veti fi in pericol. Ma scuzati ca v-am plictisit cu romanul meu, dar asa imi argumentez eu parerile.

| ȘtefiȘtef a răspuns:

Cotra normal! Este o prostie! Sunt niste fiinte micute, nevinovate! Nu puteti sa intelegeti ceva: De ce va musca vagabonzii? (cainii bineinteles). Fiindca nu au fost invatati cu omul bland! Multi ii bat si dau cu pietre in ei! E corect?

| PredatoR a răspuns:

CONTRA! Ar trebui sterilizati toti cainii vagabonti si ar muri ei pana la urma si nu ar mai aparea altii daca acestia au fost sterilizati toti...

| cosmin_6011 a răspuns:

Contra!

| cagulatu a răspuns:

Pro la infinit ca sa zic asa.

| Eu_9064 a răspuns:

Sterilzarea e solutia pentru ca eutanasiati nu are sens ca tot se inmultesc si de ce sa omori o fiinta bieti catelusi :(

http://www.thoughts.com/dog-loverss

Uite blogul meu si a 2 fete si vezi ce vor sa faca nemernicii cu bieti cutzu

Întrebări similare