Eu nu am probleme de genu ma ingras sau au euri, chiar nu ma gandesc la asa ceva dar vedeti voi, teduci undeva la o plimbare bagi o shaurma un kebab, o pizza stiueu un mititel...nu te poti abtineadik nah in cazul unor fete care apoi li se ufla tatele e partea doua eu sunt PRO
Imi pare rau sa te contrazic anelaubed dar unde mananci mititei nu se numeste fast-food. Si sunt pro pentru dar mancat cu reguaritete si rareori
Pro pentru ca de multe ori nu mai ai timp sa gatesti sau te gasesti pe drumuri si pana ajungi acasa si apuci sa mananci poate dura si poti cere anumite si multe fast food-uri au si mancare vegetariana sau cu ceva verde
@mAdAliNa; imi pare rau sa te contrazic si eu pe tine, dar intrebarea era daca suntem pro sau contra fast-food si nu pro sau contra localurilor de fast- food. Daca nu sti iti spun eu ca pe langa marile magazine tip Carrefour sau Kaufland sunt astfel de fast food-uri(mancat repede in traducere libera) care servesc mititei sau carnaciori, la masute in picioare. Te intreb pe tine, care vad ca le sti mai bine, cum se numesc astfel de ...restaurante miiici? Si cum se numeste modul de a manca repede, in trecere? Iti spun eu:fast -food (termen importat dar care reflecta situatia reala)!
Sincer nu strica sa mananci de cateva ori la fast -food, dar asa cum devii dependent de tigari, poti deveni dependent si de astfel de mancaruri! Deci sunt si pro si contra!puuup
Si una si alta, nici una nici alta! Nu totul este alb sau negru. Este nevoie si de fast food, dar fara a face abuzuri, fiindca tot ce este mult strica.
DaciaRomania întreabă:
Utilizatoare123 întreabă: