Tu te-ai dus la tablă cu căștile in urechi și telefonul in buzunar?
N-ai avut niciun respect față de profesorul de la catedră?
"Nu era ora profesoarei de matematica atunci cand mi l-a confiscat, ci religie"
Dacă s-a întâmplat in timpul orei, nu contează ce profesor se afla la catedră. Profesorii se suplinesc unul pe altul, se ajută între ei, când unul lipseste.
Du-te cu mama ta la școală, cred că ți-l va înapoia in urma unui avertisment verbal/scris. La a doua abatere, sancțiunea va fi mai gravă.
La inceputul anului școlar, toti elevii semnează un proces-verbal, iar printre alte obligatii, era menționat si faptul că "folosirea telefonului mobil in timpul orelor de curs, fara permisiunea cadrului didactic, este interzisa."
„Confiscarea" respectivă e cam ilegală. OK, înțeleg să te deposedeze de un aparat interzis pe teritoriul unității de învățământ, dar acesta trebuie înapoiat la terminarea orelor sau către un părinte / tutore, altfel e deja infracțiune.
Ceea ce a făcut doamna se numește infracțiune, stai liniștit, îl vei avea înapoi, fie că vrea, fie că nu.
O zi bună!
Ai avut mare noroc!
Eu aruncam prin geam telefonul, ca n-are ce cauta in clasa in timpul orelor.
Ar fi problema ta, daca telefonul se facea bucati: de ce nu ti-ai luat unul rezistent la socuri?
Eu daca eram profesor si imi venea unul la tabla cu castile in urechi il luam la palme. Cu riscul de a ramane fara job, ca oricum multi dintre voi mergeti la scoala fix degeaba. Normal e sa nu ai treaba cu telefonul in timpul orei! P.S. Miine se duce maica-ta sa se milogeasca la directoare... baga un pomelnic la biserica, poate ai noroc.
fundata32332 întreabă:
fundata32332 întreabă: