Normal ca au! La mine in clasa, profesorul da nota la 3 teme neefectuate. Acum depinde si daca l-a intrebat ceva pe cel cu tema nefacuta si el nu a stiut sa raspunda!
Nu neaparat. Poate sa iti dea nota ascultandute si pentru ca nu ti-ai fc tema sa iti scada...sau pur si simplu sa iti controleze tema si sa te penalizeze ca nu ti-ai facut-o iti pune nota pe tema+activitate(adica daca raspunzi in clasa). Dar oricum profesorii nici nu au voie sa dea teme, deci nu prea e normal sa fc asa ceva!:*Bafta!
Conform noilor standarde, un profesor ar trebui sa noteze munca unui elev. Este ilogic sa noteze lipsa muncii unui elev. Ti-ai facut tema, iti noteaza munca cu o nota. Nu ai facut-o, poti primi o pedeapsa, de exemplu sa ti se dubleze cantitatea de "tema" pentru ora urmatoare. Sa iei 4 pe o tema nefacuta este o tampenie.
Logic... la mine la 2 teme imi pune 2. sau daca e profesorul nervos la o singura tema imi pune 2 sau 3
cel mai bine e sa-ti faci si tu un sfert sau jumatate de tema. pe mine mereu ma iarta cand fac asa.
iar daca ai noroc cand nu-ti faci deloc tema poate scapi...
LA noi la temele nefacute scade cate un punct la lucrare.
Unul pe tema!
Si nu face asa decat la matematica...
La restu...Mai bagam noi cate o scuza si se rezolva
Ei asa fac). Nu ar trebui sa-ti puna 5 la prima tema nefacuta. Noua profa ne pune data si a doua oara vine 3-ul. Deci se presupune ca au voie...
Acum... sa fim seriosi, daca profesorul nu ar pedepsi lenea elevului prin acordarea de note proaste, cine si-ar mai face acele teme? iar daca nu le-ar face cum pot spune ca, intr-adevar, au inteles si ca nu vor injura profesorul cu pricina atunci cand vor pica examenele?
Bai retardatule cei cu intrebarile astea pe tine tuh esti ala de i-a spus la o fetita de cls a 4 a ca cica desteapto se desparte desteapt-o bai analfabetule ia desparte cuv in silabe nu era niciun pronume acolo vai de mama ta mai nou ti-am vazut si notele...
NU! Legea INTERZICE nota pentru tema de acasa!
http://www.youtube.com/watch?v=jKAAXqDkD2A&feature=player_embedded
Http://www.youtube.com/watch?v=jKAAXqDkD2A&feature=plcp Aici este dovada k nu ai voie sa ne dea note pentru tema pentru acasa.:)
Deloc chiar ilegal. Intrati acum pe :Au voe profesori sa dea nota pe tema de acasa? Legea. Daca vreti mai multe detalii "contactati-ma vasiledaniel2001@yahoo.ro
randomgui întreabă:
calentudor întreabă:
Adi1987 întreabă: