| CosminSs657 a întrebat:

Propun sa începem proteste împotriva dorinței guvernului de a anula târgurile de Crăciun pentru a acoperi "gaura economica". Dacă le pasa de economia noastră nu au decât sa își anuleze pensiile speciale pe care nici nu le merita pentru modul în care ne înjosesc tara pe zi ce trece.
Nu pot anula târgurile de Crăciun când avem nevoie mai mult de credință și positivitate.
Ne trebuie ajutorul tuturor.Cine se implică?

62 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

~Nu pot anula târgurile de Crăciun când avem nevoie mai mult de credință și positivitate~

bine zis, doar tichia ne mai lipsește...

| CosminSs657 explică (pentru sierra1):

Tichia?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ar fi cel mai stupid protest care s ar fi făcut vreodată.

Parangheliie făcute de administrațiile locale sunt cea mai inutilă cheltuiala.

| VoidEternal a răspuns:

I'm good, thnx, oricum Moș Crăciun nu exista...

| Darius50boss a răspuns:

Eu, nu mă implic nu merita

| J0B0MAT a răspuns:

Băi da, pensiile speciale, salariile lor imense, taxele peste taxe sunt problemele principale care afectează economia. Dacă chiar ar vrea să facă ceva în sensul ăsta din ele ar tăia, nu din un banal târg de Crăciun sau un amărât de concert o dată pe an.Nu astea sunt buna, ci cheltuielile lor lunare de milioane de euro pentru a-și satisface fițele.
Dar nu cred că pot să anuleze târgurile, nu pot să taie chiar așa din toate micile distracții și tradiții ale oamenilor.

| Violleta2022 a răspuns:

Targurile de Craciun sunt un "rau" necesar, fiindca vin cu diversitate si produse mai ieftine, pe care si le poate permite chiar si oamenii cu venituri mici, sau chiar cei saraci.
De ce ai vrea sa interzici asa ceva, cand este taman spre bucuria si folosul omului sarac?

Spui pe alt topic ca esti copil, neavand inca buletin, deci ai 12-13 ansiori...
Oare ce inveti tu de acasa de la parinti si de la scoala, ca vii cu propuneri care nici macar nu stii ce inseamna si nu le intelegi...
Baitel, lasa problemele politice si economice, adultilor si politicienilor, iar tu completeaza-ti educatia, ca acum bate Evaluarea nationala la usa!

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru J0B0MAT):

"Comuna Jucu din județul Cluj are doar circa 4000 de locuitori. Valoarea contractului de iluminat festiv în această mică localitate: 360.210 euro. "

Atat zic...

| CosminSs657 explică (pentru Violleta2022):

Am buletin dacă vrei sa știi.Si cred ca ar trebui sa recitești pentru ca nu am propus interzicerea târgurilor de Craciun.Nu am nevoie de părerea ta, oricine te-ai crede.

| Violleta2022 a răspuns (pentru CosminSs657):

Iata ce ai declarat chiar tu aici, pe forum:

"în 5 Octombrie | CosminSs657 a întrebat:
....Sunt doar un copil, anul asta îmi iau buletinul."

Eu am ales doar fragmentul unde declarai ca esti doar un copil si NU ai buletin, dar tot topicul scris de tine se gaseste aici:

https://www.tpu.ro/......c-si-voua/

| traianbogdan a răspuns (pentru CosminSs657):

Nu stii la ce se refera cand e vorba de tichie?
"Chelului, tichia cu margaritare ii mai lipseste!"
Prostia cu lustru ridicata la rang de inteligenta. Toti stiu bine cum stam cu economia, cu politica, cu tot ce misca in tara asta si in lume. Dar in acelasi timp, toti o dau cu oistea-n gard.

| CosminSs657 explică (pentru J0B0MAT):

Voi știți sa citiți? Sunt ÎMPOTRIVA anularii târgurilor

Acuma am buletin.Si chiar trebuie sa ai o vârstă ca să lupți pentru o cauză bună. Tara noastră uita ce înseamnă să fi om.

| CosminSs657 explică (pentru VoidEternal):

Nu contează dacă exista sau nu! Nu au niciun drept sa fure o sărbătoare cu o semnificație extrem de importanta

| CosminSs657 explică (pentru sierra1):

Nu îți dau dreptul sa folosești un nume de alint ca te crezi smecher.Nu deschid link-ul.

| Violleta2022 a răspuns (pentru CosminSs657):

La 13-14 anisori NU poti sa lupti pentru nimic, ca tu esti minor si nu ai voie sa instigi pe nimeni la nimic, fiindca esti considerat copil mic, incapabil inca sa discerni binele de rau si esti sub stricta tutela a parintilor tai, care raspund legal de tine si actiunile tale.
Asadar, vezi ce prostie clocesti, ca-ti poti baga parintii la puscarie!

Cred ca vrei sa ma faci victima unei discriminări de vârstă.Nu îți dau dreptul sa folosești forme de alint la adresa mea pentru ca te crezi mult mai deșteaptă decât ești.
Nu trebuie sa fiu adult pentru a-mi permite sa fiu om și pentru a lupta împotriva unei astfel de acțiuni ca interzicerea târgurilor de Craciun.
Suntem oameni și mai ales în vremurile astea în care se vorbește despre al 3-lea război mondial doamne ferește, avem nevoie de credință și optimism. Sa ne amintim ca nu trebuie sa ne pregătim sa facem război, ci pace.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru CosminSs657):

Ideea ta tot stupida e, dar ce zice Violetta nu trebuie luat in seama. Asta e sfatul meu pentru toti userii TPU.

| CosminSs657 explică (pentru suntserios):

Mai vedem noi cât de "stupida" e ideea mea

suntserios

E dreptul tau sa iesi la protest, dar sigur nu vei realiza absolut nimic.
Stii ca exista evenimente organizate de privati daca vrei neaparat sa vezi luminite si concerte.

| CosminSs657 explică (pentru traianbogdan):

Nu despre asta era vorba

| CosminSs657 explică (pentru suntserios):

Ai înțeles total greșit! Nu mai știți sa fiți oameni.Toti o sa murim în tara asta dacă nu ma ascultați.

| VoidEternal a răspuns (pentru CosminSs657):

Daca pentru tine sarbatoarea sta doar in luminitele de pe strada, atunci ai o viata cam trista si mai ai de invatat.

suntserios

"Propun sa începem proteste împotriva dorinței guvernului de a anula târgurile de Crăciun"

Pare ca ai fost suficient de clar.
Nu cred ca moare nimeni fara targul de Craciun.

| Fatamuntilor a răspuns:

Oricare ar fi motivul protestelor, cand vei vedea cate aprobari implica (e posibil sa nu iti aprobe) te vei lasa pagubas!
Ar merita daca Craciunul ar insemna ce a fost odata, cum a fost pe vremea parintilor bunicilor nostri!
De cand cu capitalimul Craciunul e de mult comercial!

| Holiday a răspuns:

Vrem targuri de Halloween!

| johnnny123 a răspuns:

Dar ai ieșit în stradă și să protestezi împotriva problemelor reale?

A pensiilor speciale, a corupției, a risipei și incompetenței generalizate, a aparatului bugetar supradimensionat artificial, a nepotismului care sufocă toate instituțiile, a distrugerii justiției?

Sau tu ieși în stradă doar atunci când nu se mai fac târguri de Crăciun?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu avem nevoie de credinta.
Propune oprirea finantarii cultelor religioase, a primariilor rurale si altor institutii inutile, care nu recupereaza nici 50% din ce consuma.
Asa vor fi bani la buget.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Holiday):

Cu draci si furci