E o intrebare fara sens, avand in vedere tot ce am mentionat eu in postare.
Acolo se afla raspunsul intrebarii tale.
Reformulez:
pe cine ești MAI supărat pe părinți/părinte sau pe sistem?
Daca gandesti logic, e o intrebare la fel de stupida
Stau mai rău cu logica.
Dă-ți în judecată parinții dar în altă țară că la noi justiția e kk. E bine așa?
Ce relevanta are? Te rog gandeste inainte sa spui ceva.
Exact asta e problema societatii noastre, oamenii vorbesc fara sa gandeasca.
Daca ai intrat pe topicul deschis de mine doar ca sa trollezi, las-o asa ca n-are rost.
Nu vreau sa intru in cearta cu tine, sau sa lovesc in mentalitatea ta, dar pui intrebari absolut fara sens, dupa te ofensezi ca reactionez ca atare, si trantesti raspunsuri la fel de absurde.
Da..clar, o sa merg in America sa imi dau in judecata parintii de cetatenie romana ( eram sarcastica ).
Bravo, te-ai incadrat in subiect si ai avut un sens in toata treaba ( nu mai are rost sa zic ).
O seara buna sa ai.
Faci parte din sistemul asta de care zic, din pacate , si desi eu am cerut parerea pe TPU si am deschis acest subiect, si prin urmare e normal ca apar oameni care vorbesc in functie de capacitatea lor intelectuala... vreau sa zic ca nu te poti plange de sfatul / raspunsul / intrebarea pe care o primesti de la un necunoscut, atat timp cat ai cerut-o.
Dar mentalitatea asta de kk ( cum spui si tu ) pe care o ai, am impresia ca in general nu e binevenita si in alte cazuri o expui si fara sa ti se ceara.
Nu cred ca ma insel.
Stiu ca vei reactiona ca atare si vei " exploda " din pricina a ce ti-am zis.
Numai adevarul sa nu il spui romanului ( nu generalizez, nu chiar ), numai cu logica si capacitate intelectuala sa nu-i vorbesti...cam asta-i treaba.
"Tata a fost un barbat care a avut probleme cu bautura de cand il stiu, din 7 zile ale saptamanii, cel putin 5 zile venea acasa " rupt ", si pisat pe el, uneori era atat de rupt incat adormea, ca nu mai era in stare sa ramana pe picioare, dar de cele mai multe ori era beat suficient cat sa fie in stare sa isi faca numarul : adica scandaluri cu maicamea, violente atat verbale, cat si fizice, amenintari"
Am înțeles, ăsta e mediul din care provii. E explicabil vocabularul tău de femeie pusă de atâtea ori în situații stânjenitoare. În cazul tău nu am de ce să explodez cum zici. Doar te compătimesc, Am răspuns la primul mesaj să ajut. Dar tu nu ai nevoie de asta!
Nu am nevoie de mila si de compatimire, am nevoie de umanitate - oameni sanatosi.
Zici ca voiai sa ajuti, dar iti dau si tu seama ca nu asta faci.
Te rog explica-mi unde ai incercat tu sa ajuti si cu ce, din tot ce ai zis.
Daca iti raspundeam oricare din variante " sunt mai suparata pe familie " sau " sunt mai suparata pe sistem ", care ar fi fost " solutia " ta, sau raspunsul tau pe mai departe, care era rostul?
Asta ziceam si eu.
"O seara buna sa ai"
la fel
In sfarsit ai inteles :-)
Ămm... utilizatorul ori a șters întrebarea, ori și-a șters contul, nu vă de ce încă vă certați.
Un articol sau postare foarte bine scrisa in care ma regasesc.
As vrea sa stiu cine este utilizatorul care a facut aceasta postare?! Pacat ca a fost sters din profilul s-au, sau contul a fost sters.
Mai adaug si faptul ca esti un nesimtit / o nesimtita de cote ridicate sa imi arunci in fata o trauma, pe simplul fapt ca nu ne-am potrivit in comunicare.