| julia22 a întrebat:

Pt 4 ore de angajare cat ai de paltiti pentru stat, ma refer la carte de munca, pensie, cas,?
O cunostinta s-a angajat la 4 ore si plateste 360 ron, nu e cam mult? ca sofer de taxi

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Plata impozitului pe venit si a contributiilor la diferitele fonduri nu se face in functie de norma de timp(integral ori fractie) ci in functie de venitul lunar pe care il obtine. Numai daca ai spune venitul lunar as putea sa-ti spun daca este normala ori prea mare suma de 360 lei RON. Numai bine!

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Julia22, ti-am vazut explicatia si revin. Sa nu facem confuzie intre salariul de incadrare si venitul realizat. Din cate stiu soferii de taxi sunt platiti dupa realizari si nu cu salariu fix, asa ca venitul lunar realizat sigur este mai mare. Daca ar fi de numai 600 lei lunar atunci 360 lei este prea mult, ar trebui sa fie de 144 lei, daca nu are persoane in intretinere. Numai bine!

| julia22 explică:

Pai salariul are de minim pe economie, care e 600 ron nu?

| julia22 explică:

Pai el mi-a zis ca face la minim pe economie nu pe venit realizat, acum o s al sun sa mi zica mai exact ce si cum e, dar ceva nu mi se pare in regula