| Classiffied a întrebat:

Puțin a dovedit că nu îi este deloc teama de nato cu toata superioritatea lor in frunte cu marele licurici.Mai e ceva de spus? Puteti spune ca e nebun sau criminal dar nu puteti nega ca omul are curaj sa in frunte marea "alianța" euroatlantica.

16 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Face pe nebunul, stiind foarte bine ca NATO este o alianta defensiva si nu va intra in razboi daca nici un aliat nu este atacat de Rusia.

suntserios
| suntserios a răspuns:

E total gresita presupunerea ta.
Putin sunt sigur ca e inspaimantat de puterea Nato.

De aia nici nu sare calul si face ce face doar in state care stie sigur ca Nato nu ar interveni niciodata ofensiv.

| gabicoo a răspuns:

Are curaj! Da! Dar cu viețile altora! Ce-i pasă dezaxatului că mor oameni?

| Classiffied explică (pentru gabicoo):

Președinții si generalii traiesc.soldatii mor. asta e sistemul oriunde pe planeta.asa a fost mereu.

| Holiday a răspuns (pentru Classiffied):

"Președinții si generalii traiesc"

Saddam Husein e mort, Muammar al-Gaddafi la fel. Hitler de asemenea mierlit-o prematur. Despre ce vorbim?

| Classiffied explică (pentru Holiday):

Aia sunt dictatori.eu ma refeream la democrații. Dictatori care au căzut în distracția democrațiilor care ii crescuse din fașă.si na au trebuit înlăturați.

Rusia nu e o democratie. Iar Putin este tot un dictator. Despre ce vorbim?! Ai impresia ca daca exista alegeri, automat inseamna democratie? Si pe vremea lui Ceausescu erau asa zise alegeri in Romania.happy Iar Hitler a ajuns la putere prin alegeri, nu prin lovitura de stat, sau alt mod nedemocratic.

Ba ...nu am spus că rusia ar fi o democrație.fii atent la primul raspuns al întrebării mele. A zis ca putin se joacă cu viețile altora.si eu am contracarat usor si simplu spunând că nici în democrații nu se intampla altfel.se duce președintele sa lupte pe front? Sau generalii? Nu.ei dau ordinele.soldatul e cel care moare.asa e sistemul. Asa ca fii mai atent data viitoare.

"se duce președintele sa lupte pe front? Sau generalii?"

Ar fi cea mai mare tampenie ca presedintele, sau generalii sa lupte in linia intai. De fapt, presedintele trebuie sa fie cel mai protejat cetatean in timp de razboi.

Am bănuit că primul raspuns a vrut să spună de fapt ca putin joacă tare pentru ca nu e viata lui in joc ci a soldaților.si eu am spus că asa e oriunde pe planeta.ce nu ai inteles? Ce anume nu ai inteles?

Nu cred ca viata președintelui e mai prețioasă decât a oricărui alt cetățean.in america exista si cred ca la asta te referi asa zise cog plans (planuri de continuitate ale guvernului) adică in caz ca presedintele este ucis sau vicepreședintele se asigura succesiunea adică altul ii ia locul. Asta ai vrut sa spui? Ca trebuie protejat ca nu are cine să conducă statul? La noi nu e succesiune?

"Nu cred ca viata președintelui e mai prețioasă decât a oricărui alt cetățean"

Mai putin conteaza ce crezi tu. Asta e un fapt. Si la noi, in cazul in care presedintele este in imposibilitate de a-si exercita functia, este inlocuit de presedintele Senatului (sper sa nu gresesc). Dar asta nu inseamna ca presedintele nu e cea mai protejata persoana din tara, mai ales in caz de razboi.

"doar am remarcat atitudinea pe care o are fata de nato."

Si presedintele din Sudanul de Sud are atitudine sfidatoare fata de NATO, dar pentru ca, la fel ca si Putin, stie ca NATO nu-l va ataca daca nu depaseste niste limite. Asta nu-i face curajosi.

| Holiday a răspuns:

Faci confuzii grave. Putin/Rusia nu lupta cu NATO. Daca s-ar ajunge sa se lupte direct, Rusia ar fi distrusa in cateva zile, iar Putin ar avea soarta lui Hitler. Cand Putin va ataca o tara NATO, sa ma anunti.

| johnnny123 a răspuns:

Este "curajos" pentru că stă cu fundul pe cel mai mare arsenal nuclear din lume, și de câte ori simte că se strânge lațul începe să amenințe omenirea cu extincția. Nu ar mai fi la fel de curajos dacă nu l-ar avea.

Și oricum, "curajul" (real sau de carton) nu-l absolvă de crime.

Asta este tot ce ar fi de spus despre Putin.

| Classiffied explică (pentru johnnny123):

E un criminal de razboi nu m-am ferit să spun asta.doar am remarcat atitudinea pe care o are fata de nato.

| EliLeli a răspuns:

Nu are curaj sa nfrunte NATO. Da din gura si ameninta cu atomica in rest nimic.