Poate 100 de lei este suprataxa si amenda, platite pe loc, este in functie de hotararea consiliului local.
Procesul verbal de contraventie se poate primi, prin posta, la domiciliul tau. Nu are cum sa se adauge la impozitul bunicii, nu bunica a fost contravenienta si nu datoreaza ea amenda.
Nu am primit nimic. Nu am semnat nimic. Neavand buletinul, m-am legitimat cu numele si data nasterii dupa care jandarmul a cautat in baza de date si mi-a gasit cnp-ul dupa care doamna controloare le-a trecut pe un caiet si a mai trecut si ora la care trebuia sa ne vedem sa platesc acea supra taxa de 100 de roni, dar nu mi-a dat nimic la mana si nici nu am fost pusa sa semnez ceva
Si a mai spus acea femeie ca taxele s-au modificat de la 1 septembrie, iar amenda este de 500 de lei daca nu o platesc pe loc atat.
Ce mi s-a parut ciudat este faptul ca femeia(pana sa ajungem la jandarmi) ma tot intreba ce am de gand sa fac, daca am pe cineva din constanta(eu fiind din mangalia) sa ma imprumute cu banii respectivi si m-a mai pus pe ganduri si faptul ca fata cealalta a scapat platind 70 de lei sau chiar mai putin(n-am putut fi atenta deoarece o luase cealalta controloare mai in spate)...ma gandesc ca femeia vroia spaga si eu neavand m-a speriat putin ca sa vin totusi sa-i aduc banii (parerea mea) si neavand buletinul, de unde sa stie ea sau jandarmul acela ca eu nu am dat alte date?