Persoanele cu convingeri religioase puternice percep lumea înconjurătoare într-un mod diferit, ceea ce le face să interpreteze orice informație contradictorie ca o amenințare, iar asta se datorează în primul rând prin convingerile personale/spirituale
Practic împreunat cu ceea a ce a spus cealaltă persoană, îți sfătuiesc să nu judeci toată comunitatea religioasă bazat pe niște fanaticii așa cum nici ateii nu sunt perfecți nici credincioșii nu sunt
Si totusi, daca tu esti multumit cu tine insuti de ce te interesează ce fac altii?
Realizezi ca te raportezi la acelasi lucru ca si ei dar prin negare?
Sa nu te superi dar tot judeci lumea si mi se pare consum de energie inutil.
Bine, tu poti face ce doresti, sa dezvolti ce obsesii vrei, insa tot vorbesti despre ceilalti.
Eu cunosc atei care nu judeca credința nimanui si sunt oameni in treaba lor, nu vorbesc despre ceva ce pentru ei nu există. Am tot respectul caci sunt oameni corecti si cam despre asta i vorba Dar chiar au ocupatie si nu i intereseaza intimitatile altora, ca nu au absolut nici o relevanta in existenta lor.
Stii ca ceea ce vezi defect in jur in mare parte face parte din tine?
Haide, ca nu este nimeni perfect. Lasa pe fiecare sa faca ce doreste si nu mai judeca.
Daca poti bineinteles. Cred ca ti ar fi tie mai bine.
Seara linistita,
Nu fi fraier, 99% dintre popi nu cred in povestile cu spiridusi, ei doar isi protejeaza locul de munca si organizatia. Misticismul nu e despre spiridusi inexistenti, ci despre bani, influenta si putere.