Unii cred ca regulile de circulatiei, au fost "inventate", doar pentru prostime, asa ca, daca au un motor forte, doresc sa se dea mari si sa-i sfideze, pe toti cei ce sunt "muritori de rand", cu masini obisnuite si care ruleaza pe drumuri, respectand regulile de circulatie.
Cei care doresc sa-si riste prosteste viata, ar trebui sa faca acest lucru, neimplicandu-i si pe cei care, conduc regulamentar.
Sfidarea, prostia, teribilismul, nesimtirea, sunt cele care afecteaza drumurile din lumea intreaga, mai bine zis pe cei care circula normal pe aceste drumuri, producand tragedii greu de suportat.
M-am uitat ingrozita la filmuletele, din link-urile postate de tine BRO si m-am convins ca nebuni, vitezomani si inconstienti, sunt si in tarile mai dezvoltate si care se cred ca au oameni mult mai cititi decat la noi si sunt "cei mai tari" doar pentru ca, au mai multi bani decat noi.
Era mai demult o "definitie" a legilor: "Legile sunt niste bariere, la care se opresc boii, pe sub care trec catei si peste care sar leii".
Ceea ce inseamna ca toti cei ce respecta legea s-ar inc adra in prima varianta a definitiei si multi nu vor sa poarte "coarne", macar pe drumurile publice.
Interesanta intrebare, la care ar trebui sa se gandeasca toti cei care ruleaza pe drumurile publice, precum si cei ce emit carnete de soferi, cu destula usurinta, ori "impinsi" de favorurile ce li se mai ofera.
Un gand bun si cale libera pentru o circulatie normala si fara victime.
Depasirile in curba nu sunt permise pentru ca nu ai vizibilitate, dupa o curba poate veni oricand o masina cu viteza cu care te, ai putea ciocni daca esti in depasire sau ai viteza si nu cred ca asta te.ar face fericit. si crezi ca ar fi mai bine daca nu ar exista atatea reguli de circulatie ti.ar place sa locuiesti la parter si sa te trezesti o data p an cu nu stiu c tir in dormitorul tau, sau sa iti fie teama sa mergi p trutuar! nu cred!