| TamplaruAnisoara a întrebat:

Revin cu problema pensiilor. Am intrat azi pe declic.ro și am aflat că există discriminare în modul de calcul al pensiei. Începând cu 2020 în formula de calcul al pensiilor exista și un coeficient de 1, 41 din salariul minim in timp ce până în 2020 coeficientul era de 1, 2 din salariul minim. Cei interesați puteți semna petiția inițiată de declic.ro întrucât chiar daca nu sunteți în situație aveți pe cineva drag in familie care este pensionar dinainte de 2020.

16 răspunsuri:
| mi25 a răspuns:

Si ce crezi ca o sa obtii? O sa-ti raspunda cum mi-a raspuns mie Curtea Constitutionala: Asa era legea atunci, asa s-a calculat. Pensiile nu se revizuiesc in functie de noile reglementari de calcul. Se pot revizui daca se descopera elemente care nu au fost introduse in calcul valabile la acea vreme.

| Editocroci a răspuns:

Dă te rog linkul sau spune cum se numește articolul de pe declic. ro.

| Editocroci a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Apare doar siteul declic, atât.

| TamplaruAnisoara explică (pentru Editocroci):

Intra in meniu la cele 3 linii orizontale și pe urmă alege campanii. Nu e prima petiție dar nici departe. Poate mai semnezi și altele.

Am intrat unde ai zis da n-am găsit nimic legat de ce ai zis tu.

| Editocroci a răspuns:

E aia cu Ciucă, Ciolacu și Budăi, fără nedreptate între pensionari?

| TamplaruAnisoara explică (pentru Editocroci):

Citeste toată petiția. Eu am semnat mai multe și nu le rețin pe fiecare. Intra la Semnează petiția și apare tot cuprinsul ei. Și completează formularul daca dorești să îl semnezi.

Bine.

Răspuns utilizator avertizat