| AvalohAlyn a întrebat:

Rezultatul alegerilor prezentat de exit-polluri e foarte strans. Unele sondaje il dau castigator pe Klaus Iohannis,iar altele pe Victor Ponta.
Scorul este extrem de strans, diferentele sunt de 1-3%.
Insa foarte multi din cei din strainatate nu au reusit sa voteze.
Cine e vinovat de toata mascarada asta din Diaspora?
Va asteptati la scorul acesta foarte strans?
Cine credeti ca va fi maine presedintele Romaniei?

Eu sustin neamtul si tin sa recunosc ca orice ar fi Iohannis a obtinut un scor onorabil in fata unui dinozaur rosu.
Ce ganduri aveti odata cu aceste alegeri?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Bucuria mea este mare, dar încă puţin rezervată...parcă mi-e frică să mă exteriorizez aşa cum aş vrea şi încă nu pot răsufla liniştită (Ponta mai poate fura).

Oricum, cel mai probabil ierarhia nu se va schimba şi Klaus Iohannis este şi va rămâne noul nostru preşedinte.

Pentru bătaia de joc din diaspora (şi nu numai) de vină este Guvernul Ponta, căci putea să rezolve problema, era şi obligat prin Constituţie, dar nu a vrut şi a refuzat să o facă.

Bine că am aproape scăpat de ei, deşi tot vor fi majoritari în Guvern, dar de data asta nu unicii şi nu vor putea să facă fărădelegea, fără să le tragă cineva de mânecă şi să le dea peste bot.

| Holiday a răspuns (pentru NOname):

"Bine că am aproape scăpat de ei, deşi tot vor fi majoritari în Guvern"

Se schimba tot, aliantele din parlament, guvernul si implicit prim-ministrul vor fi schimbati, etc. Oricum e un moment bun care trebuie prelungit pana la alegerile parlamentare din 2016 si sa scapam dracu odata de ciuma de PSD.

| NOname a răspuns (pentru Holiday):

Amin! laughing

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

"Am câştigat!
Ne-am luat ţara înapoi!"

https://www.facebook.com/......243808296/

| William a răspuns:

Parca asa s-a bucurat si Geoana si tot Basescu a iesit pana la urma.

| AlexanderAdrian a răspuns:

Ma intreb de ce, stiind situatia, guvernarea Boc n-a schimbat legea imediat ce a castigat in 2009. Marind numarul de sectii si eventual schimband si intervalul orar. Hai sa fim seriosi nimeni nu e fara vina.

Pana la urma in strainatate s-a votat si de trei ori mai mult decat in turul 1 datorita unor masuri fie ele si minore luate de PSD, care just puteau fi luate si din primul tur.

Ce ganduri am? Ca daca iese Iohannis sprijinit de PDL si extremistii unguri cei care l-au votat isi merita soarta.

Am suportat 10 ani de zile o jigodie ca Basescu, il vom suporta si p-asta.

Sa traiti bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista vinovati ci doar interese, cine pluseaza mai mult, cine are "pile" mai bune. In rest jocurile oricum au fost aranjate de multicel happy
Toate cele bune.