anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Rog frumos un jurist sa raspunda! Am proces cu o banca.Am dat-o in judecata pentru clauze abuzive.M-am prezentat in instanta reprezentata de avocata mea(acum cateva luni), insa s-a dat un nou termen pana in octombrie anul acesta.Intre timp, am primit un plic in care era o foaie pe care scria cum ca executarea silita este suspendata( eram in prag de executare inainte sa incep procesul). Acest plic a venit de la firma de recuperatori.De ce s-a suspendat? Din cauza procesului? De asemenea,am poprire pe salariu, ei imi opresc 3 milioane lunar,asta din aprilie tot anul acesta. Poate fi de la poprire suspendarea? Imi vor cere o intelegere? Daca partea noastra castiga, se ajunge la o intelegere sau pot sa cer sa mi se restituie suma ce am platit-o din cauza clauzelor lor abuzive? Multumesc frumos!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Aproape sigur ca executarea silita s-a suspendat deoarece a cerut asta avocata ta, astfel ca nu-ti va mai retine bani prin poprire, cel putin pana la terminarea procesului.
Sigur ca se poate face o intelegere, in functie de ce va hotari instanta de judecata.
Consulta-ti avocata, aceasta stie bine dosarul, noi nu-l stim.

2 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

"Avocata mea"...ca de aia e avocata, te poate lamuri!

| nutuxcristian a răspuns:

Adreseaza-te avocatei tale pentru lamurirea acestei probleme. Ce te face sa crezi ca noi vom rezolva situatia mai bine decat dansa?