Fii mai explicita si spune exact pentru ce te-au amendat, respectiv ce scrie in procesul verbal la fapta comisa si ce articol, alin. si punct au indicat din OUG nr.195/2002. Dupa ce-mi spui asta o sa-ti dau un raspuns concret. Daca nu vrei sa dai detaliile aici imi poti scrie pe privat. Spune-mi si daca ai facut obiectiuni si daca acestea au fost consemnate in procesul verbal si daca l-ai semnat. Numai bine!
De fiecare data cand am fost oprit de politie(cam de 6-7 ori pana acum) mi sa cerut certificatul rar pentro folii, dar nu au avut nici o obiectie pana acum.Am avut impresia ca -i intereseaza mai mult asta decat permis, certificat, etc. Poate e ceva in neregula cu certificatul tau, asta poti vedea in P.V. intocmit. Daca crezi ca totul e ok poti face contestatie.
In primul rand as dori sa mentionez ca sunt distribuitor de folii in Romania, prin urmare cam stiu despre ce este vorba in acest domeniu. Daca foliile au certificat de conformitate, semnat si stampilat de catre montator, treaba este pe jumatate rezolvata. Daca atelierul unde a fost montata folia are autorizatie RAR pentru a monta folii pe geamurile masinilor, cealalta jumatate este rezolvata. Esti in bucluc insa daca ai folia montata pe fata si transparenta geam+folie este mai mica de 73%. Sau daca ai certificat de conf, dar ai montat foliile in fata blocului, sau intr-un atelier care nu este agreat RAR.
Daca ai mai multe intrebari, ma poti contacta la 075 FOLIIBV
radcasian întreabă: