Vai si amar! Eu vad ca preturile cresc si veniturile familiei mele, nu. Cu ce ma incalzesc declaratiile sforaitoare ale unui premier imbecil?
La citi bani intra in tara de la aia care muncesc pe afara, plus nebunia salariilor cu mult peste posibilitati si merit din sistemul bugetar, nu ma mira.
Indiferent de statisticile din pix, real este ca traiesc mult mai bine decat noi. Asta conteaza.
Dacă Orban (Victor) a folosit fondurile europene să-și construiască/renoveze gara de tren în sătucul său, unde nu locuiesc mai nimeni, și ca să îi îmbogățească pe proprii prieteni, nu să facă țara mai productivă, nu e de mirare.
În România s-a furat mai cu perdea în ultimii ani, și nu la nivelul Ungariei.
Și să nu uităm că România are mai mult potențial economic: mai multe resurse naturale, portul Constanța, canalul Dunăre-Marea Neagră, salariile mici care au atras investitorii, și o populație mai bine educată în limbile străine (ungurii rareori învață o limbă străină, pentru că le e greu din cauza faptului că maghiara e diferită de mare parte din limbile Europei, în timp ce românii, înafară de faptul că vorbesc o limbă cu multe împrumuturi, au avantajul că mulți s-au întors din diaspora în urma crizei covrig, și aceștia știu italiană, germană, engleză, franceză, spaniolă etc.).
Oricum, dacă vor fi așa nebuni conducătorii încât să oblige pe români să se vaccineze ca să aibă un loc de muncă, PIB-ul pe cap de locuitor va fi aproape de 0, că sunt cel puțin 10 milioane de români nevaccinați, care cel mai probabil vor intra cu forța peste magazine, depozite etc., vor sparge geamuri, și își vor apropia bunurile acestor firme.
Se chinuie cu nici 30.000 de deținuți țara noastră, ce vor face când vor fi 10 milioane de infractori?
AlexDorinel întreabă: