| GolopențaAdrian a întrebat:

România ar putea ajunge la nivelul țărilor occidentale în viitor?
Mă refer la toate aspectele!

43 răspunsuri:
| Dismally a răspuns:

Da, ar putea sa se dezvolte si in timp sa ajunga chiar peste unele tari din vest. Daca te gandesti la cum era Romania in anii '90 si cum este acum, diferenta este uriasa. In timp, cu o strategie buna se poate orice.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Economic, greu.
Social (mentalitate), foarte greu.
Avantajul nostru este ca ne-am imprastiat in toata uniunea, cu prostii in fata, iar aceste tari se confrunta cu prostia romaneasca cel putin la fel de mult ca si noi, deci vin solutii de acolo si pana la noi. Problemele Romaniei sunt acum problemele UE, iar asta este bine pentru noi, ca se mai rezolva din ele.
Cred insa ca am evoluat mult din 2007 incoace, si nu mai avem foarte multe lucruri de schimbat. Infrastructura si spatiul schengen ar rezolva multe aspecte economice de la noi, am avea probabil mai multa activitate industriala aici, mai multe locuri de munca, PIB mai mare.

| TimberWolf a răspuns:

La fel de prosti si usor de manevrat da, ce nivel frate, te referi de trai? acolo e rai doar pentru bogati, la fel ca si la noi, oamenii de rand sotriti sa se chinuie. Nu mai haliti harneala occidentala despre cat de bine traiesc ei!

| TimberWolf a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=yRWmKh13b50
ia uite frate ce bine e in America!
https://www.youtube.com/watch?v=f06N6CcRALM
Ia uite ce bine e si in Canada, si ghici unde, in Vancouver!

| GolopențaAdrian explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Chiar am pus o întrebare azi legat de Schengen!
În sfârșit mai văd și optimism nu numa critici!

| GolopențaAdrian explică (pentru Dismally):

Și eu aș fi de părere că dacă se vrea se poate chiar am văzut în unele orașe de la noi!

| GolopențaAdrian explică (pentru Violleta2022):

Sper că nu a fost vreun deranj dar cand ați zis de sistemul medical m-am gândit că poate și lucrați acolo că și eu am făcut o postliceală de asistent medical!

| Theo94 a răspuns:

Trebuie indeplinite niste conditii.

| sriosnr1hater a răspuns:

Depinde de viitori copii ai actualilor jucatori din lot ul romaniei, dar daca nu te referi la fotbal atunci poate cand va murii Diana Sosoaca!

| Violleta2022 a răspuns (pentru GolopențaAdrian):

Nu-i nici un deranj, stai linistit.
Voiam doar sa scot in evidenta ca aici nu se platesc serviciile medicale daca esti cetatean australian, putand beneficia de ele pe gratis, fara spagi si fara alte interventii ilegale.
In America si Canada daca nu ai asigurare privata de sanatate, nu beneficiezi de servicii medicale, ori le platesti integral.

| GolopențaAdrian explică (pentru Violleta2022):

Da fiecare țară are diferențele ei!

| Cipi1212 a răspuns:

Foarte greu.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu, sub nici o forma.