| AvalohAlyn a întrebat:

Romania chiar e importanta pentru americani? Adică se zice că România și U.S.A sunt aliați dar cat de mult se transpune lucrul asta in realitate? Ne-ar ajuta americanii la greu? Sau e doar un interes strategic? Îmi place tot ce tine de America. Faina tara.

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Romania este importanta pentru SUA in functie de interesele lor. Deocamdata au demonstrat asta prin unele masuri (de ex. Deveselu) si cred ca ne-ar ajuta si atunci cand ar fi nevoie de interventia NATO.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Suntem aliati nato. Nu ne place america in mod special decat din cauza ca suntem aproape de rusia si iti pot pune echipamente militate cat mai aproape de ei. In realitate sper sa nu aflam vreodata cat de bine functioneaza Nato

| Nimeni20192018 a răspuns:

Bună! Sincer să îți spun habar nu am. Americanii nu ne-au ajutat niciodată. Mai mult ne-au ajutat Rușii decât Americanii! Sunt șanse să ne ajute și Americanii nu știu ce să zic... acum că suntem aliați N.A.T.O. oricum o să ne ajute. Oricum după părerea mea, Americanii, ne ajută mult mai mult decât Țările Uniunii Europene. Apropo din câte am văzut pe internet, despre America (Imagini), și mie îmi place foarte mult SUA și îmi propun să ajung în viitorul apropiat cu familia acolo.

| suntserios a răspuns (pentru Nimeni20192018):

Ne au ajutat rușii? Cu ce? Cu 50 ani de comunism care ne a distrut natia?