| EstiFericitaSauTrista a întrebat:

Romania este, tara smecherilor si a ghinionistilor?

Răspuns Câştigător
| tpuu a răspuns:

Hmm, buna intrebare. Pai aman2 situatii.
In Romania sunt smecheri.[ care se cred smecheri si comit jafuri sau alte chesti ]
Si ghinionista [pentru ca tot noi "incasam " toate belelele ].

[cam ceva de genu, parerea mea ] happy

Succes.

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și a rataților!
Pa, pa.

| ZEU93 a răspuns:

Daca inlocuiesti ghinionistilor cu lenesilor da happy (ghinionisti sunt japonezii nu noi, noi suntem lenesi si incapabili dar suntem buni la dat din gura)

| bamse a răspuns:

Eu ma bucur ca traiesc in Romania sec XXI. Acum 50 de ani, la Pitesti, Aiud, Gherla, etc erau torturati zeci de mii de romani, doar pentru ca asa vroiau muschii comunistilor. Acum la noi e cat de cat pace. Nici nu mai cred ca ar fi fost bine sa ne conduca niste oameni de stat adevarati. Am fi patit ca sarbii ( au intrat americanii peste ei )sau ca polonezii ( presedintele si cei mai inalti oameni de stat au murit intr-un accident aviatic bizar ). Mai mult, unele surse afirma ca si Japonia a fost victima unor atacuri cu arme foarte avansate, care folosesc vibratiile. Asta nu este sigur. Ce este sigur este ca Japonia era numarul 1 in lume la capitolul economie si este condusa de niste oameni de stat foarte capabili si destul de atenti cu poporul lor. Dar intr-adevar mi-as fi dorit niste oameni in conducere, care chiar daca nu ar fi stat impotriva curentului, macar nu ar fi aratat atat de penibil, macar asa de fatada. Romania nu poate merge spre bine, decat printr-o schimbare de atitudine generala, de la vladica la opinca.

| bamse a răspuns:

Scuze de intarziere. Situatia e atipica in lume. In mod normal, pestele de la cap se impute. Deci ar fi normal ca de la cap sa nu se imputa. Concret, ar trebui sa avem in conducere oameni model. Insa situatia e atipica, in Romania, si cred ca si in lume. Adica schimbarea trebuie sa vina in atitudinea oamenilor de rand. De exemplu, eu ma mir cand vad oameni obisnuiti ca mine, care tipa ca "astia din frunte" sunt nenorociti si nu respecta legea, si imediat ei insisi dau un exemplu negativ in acest sens. SI mai concret, stateam de vorba cu un om cu care eram de acord in privinta ca ai nostri conducatori ar trebui sa fie mai "fortati" de societatea civila sa respecte legea, asa in genul SUA. Si in secunda urmatoare, desface lesa de la cainele lui lup si ii da drumul in parc, ca nu musca, e cuminte. Sincer m-am luat in sinea mea cu mainile de cap. Deci, schimbare o sa fie doar atunci cand fiecare o sa-si faca autoanaliza, apoi mea culpa si apoi va corecta ce a gasit gresit la el, in materie de respectat legi. Acuma nici sa fim habotnici. Dar sa nu mergem cu 80 la ora prin oras chiar daca e gol, sa tinem cainii in lesa, sa nu aruncam gunoaie, chestii din astea.
Eu unul de multe ori, cand vad pe cineva ca ridica subiectul asta: Ce rau e la noi, etc etc, imediat incep sa-l suspectez pe el de invidie, ca si-ar fi dorit sa aiba el mai multi bani si putere dar atat. Si incep sa-l analizez, sa vad cat de mult ii place lui sa respecte legea.

Eu cam asa vad, desi cu intarziere...happy

Deaia zic ca nici nu mai vreau conducatori alesi. Vreau intai sa vad ca redevenim un popor ales.

E o vorba in karate. Cand elevul este gata, apare si maestrul! Deci cand poporul roman va fi gata, va aparea si clasa conducatoare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bamse, ce schimbare de atitudine mai vrei, cand tu zici ca esti de-acord cu atitudinea cucernica a sus-pusilor nostri?

| Anita20Peace a răspuns:

Daca asta crezi tu...probabil ca este...

Întrebări similare