| anonimus66 a întrebat:

România încotro? Care e directia?

Răspuns Câştigător
| machupicchu a răspuns:

O directie de "palnie snec "... dupa ce se ameteste bine in cuva palniei, asa ametita cum e, merge pe partea de jos a palniei si iese... ca vai de ea... si ca "vai de viata noastra "
Succesuri...

4 răspunsuri:
| Linda a răspuns:

Depinde de fiecare dintre noi daca lucrurile vor fi mai bine sau nu. Eu cred ca multi din Romania sunt descurajati de ritmul de imbunatatire. Si daca schimbare dureaza 2-3 generatii, asta este, noi facem 1/3 din schimbare, celelalte generatii mai departe. Eu vad viitorul ca o combinatie intre etica crestinismului (altruismul) si valorile capitaliste (initiativa individuala, limitarea rolului statului)

| Leea1234 a răspuns:

thumbs down
in jos

| utzuman2006 a răspuns:

Raspuns pentru ZAZUtotea : cum iti justifici afirmatia ca " cei tineri, viitorul tarii, asteapta pomana din ceruri "...nu cred ca generatia voastra a fost toata reusita.si daca da ce ati facut VOI pentru tara asta? Incotro ati dus-o? dupa revolutie ati fost la fel de "impotenti" ca si inainte de ea...
Macar acum suntem in randul tarilor europene...cu un start greoi e adevarat dar vom creste in spiritul european, nu intr-un an, nu in doi... dar intr-o zi generatiiile viitoare vor fi apte sa creeze o tara cu adevarat europeana... ceea ce voi nu ati stiut sa faceti...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa-i intrebi pe tineri, ca doar deh, ei sunt viitorul tarii! asteptand pomana din ceruri nu se poate sa gasesti "incotro"-ul romaniei.