Guvernul si cei care mentin coruptia in picioare, nu numai boc si basescu sunt principalii suspecti ci mai sunt si alti politicieni mincinosi-corupti.
Eu cred ca noi ne ma semnat sentinta,odata cu aderarea la UE.
De atunci, numai merge nimic in tara noastra, suntem guvernatii de straini si tot asa.romania numai are creier sa judece si sa decida singura ce e bine si ce nu pentru ea!
Regret faptul ca si eu a trebuit sa traiesc astfel de timpuri si din pacate, vad un viitor negru pentru noi!
Inteligenta? Naah suntem inteligenti.
Nu ne descurcam? Dimpotriva, din mic facem mare si din usor greu.
Atunci ce? Iti spun eu, proasta educatie. Suntem prost invatati. Renuntam prea repede si cautam intotdeauna calea usoara.
Mai e si lenea strecurata pe aici. gandeste-te ce sistem au cei din toata Europa daca la ei, o casa se construieste in 4 zile, maxim 1 saptamana, in timp ce la noi tot acel model de casa se construieste in jumatate de ani, iar banii primiti pe constructie de catre muncitori sunt aceiasi.
Lenea e mare, si la fel si prostia, avem idei bune, insa suntem prea puturosi sa le punem in practica, si mai e ceva, bogatia. Suntem prea orbiti de bogatie, tot mai multa lume cauta sa ajunga pe functii inalte, sa fie la conducerea cuiva sau a ceva sa atunci incepe sa fure cat mai mult, bogatia orbeste...
Asta cred eu.
Si tu ai dreptate, de aia multi se plang ca o duc rau dar cand ii vezi ca cumpara o gramada de carne, vin, bere, tigari atunci viata e buna si mai au tupeu sa se vaite, nu stiu sa-si organizeze cumparaturiile si putini o duc bine in Romania pentru ca au cap si se organizeaza.
corect, atunci cand dam de bani, ii cheltuim repede fara sa ne gandim cum sa-i pastram si sa-i mai si inmultim daca se poate, ci ii cheltuim repede ca ne simtim bine, apoi ne vaitam ca nu mai avem