Si ce vrei calule? balan? eu muncesc inca si platesc iompozite.pentru cine? profesori care-mi lasa copii repetenti sa-i dau la ei la pregatrire? doctori, asistente si alte categorii din sistemul sanitar care nu misca nimic fiind invatati cu naravuri foarte proaste de catre noi societatea civila? functionario care spun precum; tenioa de la primaria din galati; si cand veniti pe; a primarie inchideti repede usile, ca ne trage curentul la pasarica? ce vrei sa aleg eu bun de aici? pentru ai mei copii sa le las o societate sanatoasa?
@calubalan, acesta este inceputul sfirsitului, stai sa vezi ce va fi pe la sfirsitul anului.Noteaza sa nu uiti!
Nu zic ca in alte tari nu sunt probleme si ca totul e perfect... dar parca la noi s-a intrecut masura.
S-a apucat un pescar de pescuit.si de vandut.la un moment dat nu mai facea fata. a amjalat o vanzatoare, o directoare de firma, o contabila.si tot a pescuit. din ce in ce mai mult.cu varsta a inceput a scadea vanzarile.si productia. s-a impus reducerea de personal.cine credeti ca a plecatt primul? pescarul care-i tinea pe toti nin spate.asta sae intampla acum. si eu personal spun; da doamne sa intram topti muncitorii in somaj.ca noi nu murim de foame.ca stim sa muncim orice.sa vedem ce fac cei care stiu doar sa deschida frigiderul.ca eu nu-mi mai vand munca pe nimic.asa sa stiti. dar nici sa nu va aud.
Situatia este de mult dusa peste limitele bunului simt, limitele normalitatii, limitele ratiunii, limitele...
De fapt nu mai au nici o limita! In momentul de fata se incearca abaterea de la problemele esentiale ale societatii cu "vanatoarea de vrajitoare" lansata de Basescu! Vai de ei cei care dupa schimbarea partidului majoritar mai ramane in tara! Au inceput sa se muste pentru ca ciolanul nu mai este ca alta data! Vai de noi romania in fiecare zi, oricare din partide este sau nu la putere!
Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei,
Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei,
Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,
Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni!
Utilizatoare123 întreabă: