anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Românii l-au ales de 3 ori pe Iliescu..nu-i așa că suntem o nație de imbecili? Cum ar fi aratat România cu Rațiu sau cu Câmpeanu sau cu Vadim?

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ar fi aratat cam ca acum, nici un presedinte nu poate face aproape nimic cu un Parlament si Guvern ostil sau de alte pareri.

| Mosotti a răspuns:

Pe voi v-au indoctrinat liberalii ca iliescu a fost tampit, ca nu le convenea de el ca nu ii lasa pe ei sa se imbogateasca in halul ala.

Nu suntem o natie de imbecili, Iliescu a fost ales de trei ori pentru ca cine l-a ales stiau ce au facut taranistii si liberalii in trecut.

Cu ratiu si campeanu arata janlic totul, mai jalnic decat era.

Si sa-ti zic ce a facut iliescu bun, ca am trait atunci:

1 - Nu a dat retrocedari la cei ai caror parinti au facut averi pe asuprirea omului de rand, se stie cum era in anii 30 cand munceai 14 ore pe zi pe sal de mizerie. Nici ungurii nu au dat, le-a dat 10000 euro despagubiri si adios, n-au vrut sa dea tara iar la bogatasi.

2 - Nu a dat regelui pensie cat casa si palatele nemuncite inapoi.

3 - Nu a dat voie sa se vanda tara, ca strain nu aveai voie sa iei teren aici.

4 - Apartamentele unde stateau la stat cu chirie oamenii, le-a dat la preturi f mici lor, ca sa aiba unde sta.
Chiar noi am avut o garsoniera asa.

Ceilalti doi nu ar fi facut nimic din astea. Ar fi luat toate casele si ti le inchiria la preturi f mari, asta ar fi facut
Verifica sa vezi ca am zis bine cele 4 puncte, sunt fapte astea.

Si ca dovada? Dupa 96 cand au venit ailalti totul de la punctul 1 pana la 4, a fost scos.

Campeanu a venit din Franta cu gandu sa faca avere aici, a avut si el cam 4 milioane de euro, a platit aici sa-si faca partid, Ratiu a venit din SUA cu aceiasi intentie.
Si se stie ca doctrina taranista si liberala niciodata nu e pentru omul de rand din start.

Cu vadim nu stiu cum era, era cam ca la iliescu poate.

| alexandradlr a răspuns:

Probabil la fel ca acum.