| AndrewTate7789 a întrebat:

Rusia a lansat racheta balistica, credeți ca e cazul ca toti barbatii sa se pregătească de incorporare având în vedere ca al treilea razboi mondial va incepe curând?

8 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Racheta balistică nu are neapărat focoase nucleare, poate avea și focoase convenționale.

Stai liniștit, încă nu te cheamă nimeni la război. Dar masculii ăștia alfa ca tine nu trebuiau să fie mai curajoși?

| gabicoo a răspuns:

La încorporare merg doar gușterii care își bat femeile și le trimit la produs - aviz ție!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu am scapat, is prea batran.

| MistarGoGu a răspuns:

Ia un Xanax și dormi un pic ca deraiezi rău de tot!
Dacă scapa 1 singura nucleara din silozurile lui Vladutz rade de pe fata pământului jumate din Germania sau Franța!
Cauta undeva o peșteră și obisnuieste-te cu traiul ca acum 700 ani! Fără Smartphone și curent!
O singura explozie nucleara generează EMP *( puls electromagnetic ) care ARDE toate plăcile electronice!
Apoi vine IARNA Nucleara! O răcire brusca datorata norilor formati după explozie! Lumina soarelui nu mai ajunge pe pământ câteva luni!
Nu e Vladimir chiar asa de idiot... sper!

| KatiMe27 a răspuns:

Au zis ca iau toți ratați care sunt vitgini la 25 de ani ca să scapăm de ei.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Te ia de pe budă pe tine in Rusia directlaughing

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu cred ca este cazul de incorporare si nici de inceperea unui alt razboi mondial, nici Putin nu este chiar atat de nebun.

| Cinic a răspuns (pentru MistarGoGu):

Corect 100 %! Dar oamenii isi iau informatii de pe cnn si bbc sau la noi de pe antena pârț si irealitatea tv si genul asta de televiziuni sunt controlate politic. Astia vor sa bage panica in populatia europei ca sa fie de acord cu interventia militara nato la nivel de infanterie.

Întrebări similare