| taur77 a întrebat:

S-a aprobat ACTA? Daca nu, cand se va aproba?

Răspuns Câştigător
| boogdan91 a răspuns:

Inca nu s-a aprobat. Trebuie sa treaca de parlamentul european si apoi de al nostru. In caz ca va trece va intra in vigoare la vara, asa ca da-i drumul la download cat mai poti laughing

Răspuns utilizator avertizat
| boogdan91 a răspuns (pentru SexZor):

A semnat omule, dar nu a votat nimic. Informeaza-te putin, mai uita-te la tv, la stiri nu sta doar pe facebook.

| boogdan91 a răspuns (pentru SexZor):

In caz ca parlamentul Romaniei vota legea asta, in zilele urmatoare era publicata in monitorul oficial(decia cum ar fi fost in vigoare) si nu ai mai fi putut sta ca acum pe youtube cautand melodiile lui salam.

| Damasc a răspuns (pentru boogdan91):

Http://creativemonkeyz.com/roboti/robotzi-s02-ep-special-acta/ asculta ce zice omu asta despre Romania.

23 răspunsuri:
| Magnifico a răspuns:

Nu s-a aprobat.Dar din cate stiu eu, trebuie sa voteze toate tarile membre alea UE pentru ca ACTA sa poate fi aprobata si nu cred ca se va intampla (ne bazam pe Germania aici, ca pe Romania nu avem cum ei au votat pentru deja...). Baftawinking

| Esperança a răspuns:

Din cate stiu se zice ca prin martie ar trebui sa se aprobe, dar eu nu cred ca se va aproba big grin

| BlueStar12 a răspuns:

Sa speram ca nu se va aproba
semneaza petitia daca vrei sa opresti ACTA http://www.avaaz.org/en/eu_save_the_internet/? fpla

| Marius1092 a răspuns:

Nu s-a aprobat inca. Insa guvernul nostru a votat PRO ACTA fara a ne informa si pe noi, oamenii de rand. Doar e Romania. Stiu ei si e suficient. Ai grija, poate te trezesti la parnaie pentru ca ai postat intrebarea asta! big grin (just kidding)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Linistiti-va oameni buni...de ACTA se ocupa Anonymous!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sper sa nu se aprobe sad

| DeathTheKid a răspuns:

Eu stiam ca s-a aprobat dejathinkingthinking

| boogdan91 a răspuns (pentru DeathTheKid):

Confunzi semnarea ACTA cu aprobarea ACTA.

| Miky69 a răspuns:

ACTA s-a aprobat si prin lege dureaza 60 de zile de la aprobare pana intra in viguare.

| Dorin1999 a răspuns:

Eu stiu ca s-a aprobat dar la vara se voteaza iar

| 19979 a răspuns:

Nu mai antai trebuie sa treaca pe la americani si sigur americani nu vor acepta aceasta lege

| Taloș_Seby_1993 a răspuns:

Nu stiu dar sper sa se aprobe:d

| maryfanMJ97 a răspuns (pentru Taloș_Seby_1993):

Esti nebun tu vrei sa se aprobe ACTA?

| maryfanMJ97 a răspuns (pentru maryfanMJ97):

Pentru Talos_Seby_1993 a fost intrebarea de mai sus

Întrebări similare