Inca nu s-a aprobat. Trebuie sa treaca de parlamentul european si apoi de al nostru. In caz ca va trece va intra in vigoare la vara, asa ca da-i drumul la download cat mai poti
Http://creativemonkeyz.com/roboti/robotzi-s02-ep-special-acta/ asculta ce zice omu asta despre Romania.
Nu s-a aprobat.Dar din cate stiu eu, trebuie sa voteze toate tarile membre alea UE pentru ca ACTA sa poate fi aprobata si nu cred ca se va intampla (ne bazam pe Germania aici, ca pe Romania nu avem cum ei au votat pentru deja...). Bafta
Din cate stiu se zice ca prin martie ar trebui sa se aprobe, dar eu nu cred ca se va aproba
Sa speram ca nu se va aproba
semneaza petitia daca vrei sa opresti ACTA http://www.avaaz.org/en/eu_save_the_internet/? fpla
Nu s-a aprobat inca. Insa guvernul nostru a votat PRO ACTA fara a ne informa si pe noi, oamenii de rand. Doar e Romania. Stiu ei si e suficient. Ai grija, poate te trezesti la parnaie pentru ca ai postat intrebarea asta! (just kidding)
ACTA s-a aprobat si prin lege dureaza 60 de zile de la aprobare pana intra in viguare.
Nu mai antai trebuie sa treaca pe la americani si sigur americani nu vor acepta aceasta lege
Esti nebun tu vrei sa se aprobe ACTA?
Pentru Talos_Seby_1993 a fost intrebarea de mai sus