Nu exista o asemenea prevedere legala in Romania, au fost doar niste stiri false.
esti nebun? La 17 jumate te inscrii la scoala si pana la 18 deja incepi si condusul + În conformitate cu legile propuse, orice tânăr de 17 ani care promovează examenul de conducere ar putea începe să conducă, dar numai dacă este însoțit de un adult care are, de asemenea, permis de conducere.
Eu am corectat un răspuns eronat care dezinforma. Mândria ta sa îți susții răspunsul greșit este într-adevăr o armă proasta
17.9 sa conduci, la 17.5 te inscrii la scoala la teorie
Total eronat. Legea îți dă voi sa te înscrii la școală se șoferi abia după ce ai împlinit 17 ani și 9 luni. Ce scrii tu e scos din din imaginatia ta.
Confunzi grav ce întreabă omul cu faptul că poți începe școala de șoferi la 17 ani și 9 luni, lucru care e valabil de ani de zile, nu din martie. De ce induci omul în eroare?
Scuze.nu stiu exact!
Dacă nu știi exact de ce îi răspunzi?
Vezi ca nu esti in UK.
Asta mai lipsea! Minori fara permis insotiti de adulti in dreapta cu permis cumparat.
Pai ce sa faca ala din dreapta cand nici el nu stie nimic?
Nu s-a aprobat nimic, nici măcar nu a existat o asemenea lege vreodată. De ce induci omul în eroare?