| mgtow a întrebat:

Sa legalizat prostitutia acum 2-3 zile in Romania, oare vor fi bordele sau le lasa pe drum ca de obicei?

12 răspunsuri:
| einenebun23 a răspuns:

In mod normal ar trebui sa se construiasca bordele speciale pentru asa ceva dar cum suntem in Romania totul este posibil. Prostituatele in mod normal ar trebui sa isi faca toate analizele prin care sa nu se constate ca au o boala venerica sau altceva asemenator.

| ElenaSA a răspuns:

Probabil ca acum persoanele cu initiativa in acest domeniu se bucura; vor crea locuri speciale pentru a profita de pe urma lor.

caramela
| caramela a răspuns:

Pai asta mai lipsea, ca in rest problema locurilor de munca pentru tineret e rezolvata..halal decizii/halal guvernstraight face
normal ar fi in bordel cu analize la zi, dar...ramane de vazut
O seara bunahappy
PS! vei veni in tara la bordel?hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai că n-am înţeles, cum adică "vor"? laughing Dar ce, până acum n-am avut o ţară plină de curve de pe marginea drumului? N-am avut bordeluri prin fiecare oraş, ilegale, la care veneau să-şi satisfacă nevoile şi mai înalţii demnitari ai ţării, sau oamenii legii? Acum e doar scris în acte că e legal, dar în realitate a fost de multă vreme.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Un bărbat care se respectă nu apelează la serviciile unei prostituate!
Apelează la a doua femei din viața lui, prima poate fi soția, concubina, prietena, etc.
Pa, pa.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ai vrea tu... dar nu poți. Ha, ha, ha!
Pa, pa.

| mgtow explică (pentru caramela):

Nu prea am incredere ca nu merg treburile legal la noi laughing

| mgtow explică (pentru Legiuitoarea):

Dar nu stiai ca peste 10.000 americanii au in casa o papusa de silicon cu $5999? Eu daca as avea salariu as aduna bani pentru una, daca nu exista seriozitate nu e relatie atunci planul B :)) http://www.youtube.com/watch?v=5WBP2GYRCOk asa arata in caz ca nu stii.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru mgtow):

Bună din nou.
Gândirea ta nu spune altceva decât că nu ai încredere în tine!
Pa, pa.

| mgtow explică (pentru Legiuitoarea):

M-am saturat sa mai cred in minciunile altorawinking

| Lisa01 a răspuns:

laughing) ce bordele? am ajuns noi la nivelul ala de civilizatie? o sa stea tot pe drum si o sa ne faca de tot r****uhappy

| Mihai_Ionita_1987 a răspuns:

De ce te interesezi?happy