"Genetic" are dreptate B, cu 25%.
Practic, fiecare declara nationalitatea (si religia) pe care o doreste.
Ce te freaca grija de arborele geanealogic, cui îi mai pasa asa prostii? Nimanui, doar tie.
Daca vrei sa ma vezi, suna-ma pe camera. Desi e ciudat, ca nu ne cunoastem...
Imparteala voastra se refera doar la sanse, sau mai bine zis, e o teorie facuta pe genunchi.
Dpdv genetic, nu ai trasaturile egale 50:50 de la fiecare cuplu de parinti. Trebuie o analiza a ADN-ului pentru a sti ce s-a prins de tine, si eventual ce pot lua copiii de la tine. Exista trasaturi care nu se manifesta la noi, dar provin din familia noastra, si se pot "dezlantui" pe copii sau nepoti.
Dpdv social, toti din calculul tau sunt europeni, si probabil poseda cetatenie romana. Ca a fost bunica semi-unguroaica iar bunicu' soldat rus, aia e. Oricum suntem foarte "amestecati", iar asta este bine dpdv genetic.
Nu inteleg rostul primelor 2 fraze. De ce sa ne vedem? Si sa presupunem ca as fi de acord, cum am realiza treaba asta? Cred ca E clar ca nu am cum sa te sun pe camera aici pe TPU, nu am vazut asemenea functie. Deci legatura asta s-ar putea realiza doar printr o alta platforma iar eu nu stiu nici cum te cheama… iti dai seama ca nu stiu ce alta retea folosesti, ce nume ai acolo. Si nu vad la ce mi-ar ajuta sa te vad. Eu am dat un caz ipotetic acolo. Noi mostenim 50-50 cromozomial, 23 de cromozomi de la fiecare parinte, dar nu se manifesta trasaturile in mod egal, pentru ca unele alele sunt mai dominante decat altele. Noi putem avea forma ochilor mamei si forma gurii tatalui, de exemplu, asta inseamna ca gena de transmitere a formei ochilor e dominanta a mamei din incrucisarea lor si dominanta e gena de transmitere a formei gurii a tatalui. Fiecare gena e diferita, iar la final noi putem semana mai mult cu mama sau mai mult cu tata, in functie de cum ies toate genele, daca 50%+1 gena e dominanta din partea parintelui A, atunci vom semana mai mult cu parintele A, indiferent care ar fi parintele A. Oricum, asta cu natia e ipotetica, nu stiu cine e 100% ungur, 100% roman samd.
Daca va intereseaza din punct de vedere genetic, puteti face teste de laborator si aflați rezultatul exact, procentajul mostenirii genetice in cazul dumneavoastră.
Asa ca discutie de control va puteti proclama ce simtiti dumneavoastră.
Eu personal ma simt om de pe pamant si nu incerc sa mi caut identitatea in raport cu stramosii mei care au fost de multe nationalitati.
Va doresc sa va simtiti bine in unicitatea dumneavoastră, atat de bine incat sa renuntati si la tonul arogant.
Toate cele bune,
Totusi, romanii si ungurii nu sunt specii diferite sau ceva. Tine strict de cum se identifica fiecare. Poti fi 25% ungur, dar sa locuiesti intr-o zona unde doar maghiara se vorbeste, sa fi catolic, sa nu stii o boabe de romana etc. In punctul acela, mai conteaza cum s-au identificat parintii tai inainte?
De asemenea, legat de testul acela: e absolut inutil. Ungurii sunt in Europa de 1500 de ani, s-au amestecat deja cu toate neamurile de pe aici. Nu o sa-ti apara nimic inedit pe test, eventual afli ca esti evreu sau ceva.
Se pare ca tu ești cel mai istet pe-aici, ia dă-ne tu răspunsul corect.
Cheers
Testul se face la un magazin din Targul Mures. Daca reusesti sa cumperi ceva esti ungur.
Strict matematic, 25%.
Unul din părinți este pe jumătate ungur, adică 50%. Tu moștenești 50% de la un părinte și 50% de la celălalt, deci 25% ungur.
Am zis un bunic, atat, nu doi. Aici era chestia. Bunicul era ungur, parintele A e ungur 50%, si eu sunt ungur jumate din 25%, asta cred ca e raspunsul corect. 25% eram daca erau ambii bunici unguri.
Bro și stra bunicu a fost rus și stra bunica basarabeancă dar eu sunt roman că trăiesc în România nu contează ce au fost bunicii străbunicii tai...așa da ești un sfert ungur cum și eu sunt un sfert rus dar atâta timp cât trăiești în România ești tot român! Așa doar in arborele genealogic cum și Vlad Tepes e rudă de nu știu ce grad cu Regele Charles al Marii Britanii...dar asta chiar nu contează tot la fel vei fi tratat și tot aceași persoană ești doar daca vei aduce un certificat care să ateste că bunica ta e unguroaica doar atunci îți vei putea schimba naționalitatea dar în buletin/domiciliu tot român va scrie din câte știu eu
anonim_4396 întreabă:
Mihai123211 întreabă: