Sunt pensionar dar n-am vazut si nici auzit ceva serios in sensul celor aratate.
Au mai fost tot felul de predictii catastrofice, incepand chiar de dupa 1990, dar nu au fost o realitate.
Si fii sigur ca o sa fie pensii si pe viitor, nu am auzit sa existe vreo tara fara pensii si nu va fi nici la noi.
Eram pe un site si am vazut titlu de mai sus.Am dat next page dar am zis hai sa vad ce e, cand am dat inapoi nu mai era acel anunt. Am cautat pe google dar sunt chestii vechi de 3 ani si eram curios care e faza.
Eu nu ma mai intorc in Romania dar imi fac griji din alte motive.
Te credeam mai mare. Pe cine intereseaza pensionarii? La gunoi cu ei. Se duc lupte pentru privatizarea pensiilor = Sa incapa banii pe mana hotilor. In intrega lume au fost falimentate prin coruptie societati private de pensii si banci iar oamenii au ramas muritorii de foame a nimanui. In afara de asta Romania, daca nu stii, e un stat falimentar unde se fura tot si nu mai este capabil sa dea drepturile de pensie contribuabililor.
Cum am spus roscatei mai sus, era vorba de altcineva. Vreau sa stiu daca e o cheltuiala in plus pentru mine, imi place sa imi organizez fiecare banut.
Am banuit ca esti implicat cumva in ecuatie cu cineva batran. Nu m-am referit la varsta din buletin, era vorba de nivelul de informatie si intelegerea starii de lucruri. Nici nu iti fac vreo vina ca nu stii.
Nu m-a interesat vreodata politica, nici nu am votat vreodata pana acum. Daca nu stiu nu votez aiurea. Asa si cu restul chestiilor care deriva din astea.
Adi1987 întreabă: