Eu zic să nu mai lași USA deschisă și da ia-ți o geaca. te faci de ras pentru o geaca, cum să intrebi dacă să îți cumperi geaca sau nu?
Până găsește politia hotul, ajungi la pensie.
Nu cred ca în zona erau camere de supraveghere și dacă erau de pe la magazine pe undeva, chiar dacă politia preia imaginile, sunt slabe șanse sa găsească făptașul.
Auzi, da' voi ați, lăsat mașina deschisa? Ca atunci e vina voastră și hoții doar au profitat de 'neatenția' voastră.
Eu rămân uimit la fel cum suedezii sunt furați de romi.
Păi cum e posibil să furi o haină în zilele noastre când toți avem șifonierele arhipline de haine?
Să nu te aștepți ca poliția să rezolve problema cât timp primăria nu a pus camere video în zona aceea. Camere video trebuie să fie puse în absolut toate parcările magazinelor și în locurile aglomerate.
Tu dar mergi și cumpără-ți o altă haină.
Vrei sa stai fără geaca pana o găsește politia? Nu mai iesi din casa iarna asta
Nu cred ca ii pasa politiei de geaca ta. fara suparare nu i pasa nimanui, adica ma pun in locul tau si te inteleg ca e naspa rau si eu tin la gecile mele dar pentru altii e irelevant. mie mi s-a furat telefonul acum ceva timp dintr un spatiu care nu era chiar la accesul tuturor, si politia nu a facut nimic DESI l au prins le hot care apropo a furat mai multe telefoane
Trebuia sa mergi prin zona si sa vezi geaca ta de nu e pe hot sau mergi azi poate gasesti
Am uitat sa precizez ca avem in geaca 1.200 lei si cheile de la apartament. In fine, cred ca le trec la pierderi... Multumesc pentru raspunsuri!
Intr-adevar, ai dreptate. In geaca aveam si alte bunuri, iar geaca nu era una de 200 lei... Mersi de raspuns!
Nu ai mentionat nimic de nicio suma? crede-ma si daca era geaca Gucci de aia nu mai puteau ei au alte probleme mai importante de facut. nici tie nu ti ar conveni de exemplu sa ti se sparga casa/ sa fi fost batut pe strada si jefuit si cand chemi politia sa fie ceva de genu "ăăă nu prea are cine sa se ocupe, se cauta niste geci". plus ca sunt foarte multi pe zi cu cereri din acestea stupide pentru ei. nu prea poti invinovati pe nimeni pentru inconstienta ta pe moment