anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall! azi am trecut pe culoarea rosie a semaforului, m-au prins si mi-au luat permisul pentru 30 de zile, dar politistul nu a vrut sa imi dea dovada de 15 zile, se poate face ceva in cazul asta? mai pot face ceva sa imi dea dovada?

6 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

Pai trebuia sa ti dea. de ce nu i ai spus ce scrie la lege? mergi la sediu si vb cu seful lui. ti a dat amenda /? ai proces vb? hai mergi si trebuie sa ti dea. sau poate ai fost putin impartasit? hai ce spui /?/

soothe
| soothe a răspuns:

Adica ai trecut pe rosu si vrei dovada sa ce? Dura lex!

| eugem35 a răspuns:

Faci contestatie si daca nu tea dat dovada de nici un fel poate tea lasat un nr de tel unde sal contactezi pe respectivul politist si poate vrea si el ceva o ciorba o berica ca permisul suspendat trebuie sa ajunga la pol dac nu la predat si nu tea dat nimic la mina asteapt un semn de la tine si mare atentie sa nu iti dfac vreun flagrant si sa te salte pentru mituirea organului bafta

| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

Sunt la curent cu legislatia.Conform Codului Rutier, nerespectarea culorii rosie a semaforului se pedepseste cu amenda, retinerea permisului de conducere pentru. 30 de zile, FARA dovada inlocuitoare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca tu esti sanctionat pentru 30 de zile vrei dovada sa poti circula jumatate din pedeapsa? In cel mai rau caz ti se elibereaza dovada doar pentru a ajunge pina acasa si asta in cazul in care nu esti baut.

| adryano_3550 a răspuns:

Nu vrei si permisu inapoi