anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall la toti
Va rog sa va spuneti afirmatia si s-a comentati
In noapte de 12 mai la ora 3 noapte 15 tipi au distrus cu vandalism statuia lui Lenin din centrul orasului Rishkani(Republika Moldova).
Dimineata primarul a vrut sa intre la statuie iar politia i-a interzis PRIMARULUI.Adica politia sustine VANDALISMUL?
Ce parere aveti?
Orce raspuns conteaza

Răspuns Câştigător
| Jj0HnN a răspuns:

Buna si eu sunt din moldova adica Satul Milestii Mici din ialoveni Eu as zice ca e pus la punct de politie pentru ca ei nu ar fi fost asa de absurzi cu tot ce se intimpla eu zic ca DA Politia sunt cu nebunii care au sitrus statuia! Funda PLizz)happy

| anonim_4396 explică (pentru Jj0HnN):

A fost planuit chiar de Presedintele raionului c politia nu se poate pune cu primarul asa din senin

P.S. Nu merge sa-ti dau funda la raspuns verificati contul si iti dau funda laughing

| anonim_4396 explică (pentru Jj0HnN):

Sorry de smile am dat din greseala happy happy happy

34 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Si de ce ne-ar interesa pe noi, cei din Romania, ca niste baieti (destepti, as zice) au facut arsice statuia unui comunist?
Scrie la ONU si plange-te!

| anonim_4396 explică (pentru ardnaxur1961):

Sunt si moldoveni pe aici.
Crezi ca cineva m-ar asculta acolo conduce AIE-2 si Vandalismul

| Omulrational a răspuns (pentru anonim_4396):

Si pe cine din Romania, tara membra UE, crezi ca il doare de statuia unui comunist? Daca cei din Republica Moldova inca mai sustin pe comunisti, e clar de ce e cea mai saraca tara din Europa.

| IMC90 a răspuns (pentru Omulrational):

Ti se pare ca Romania e o tara asa bogata?
Te invit o noapte-n Ferentari

| Omulrational a răspuns (pentru IMC90):

Bogata sau nu e tara noastra.Cand apare un copil care abia acum descopera viata sa vorbeasca el despre comunism, cea mai barbara forma de conducere a unui stat, e clar ca societatea de peste Prut are o problema grava.Am vazut o multime de stiri despre cum sunt batjocorite in Basarabia, in Bugeac, in Bucovina de Nord cetatenii romani, cum sunt doborate statuile eroilor romani din Primul Razboi Mondial.Aici de ce nu se ia atitudine? Nu zic ca in Romania ar fi cine stie ce, dar in Basarabia candva a noastra, rusii au reusit sa o distruga si sa i stearga adevarata istorie.

| IMC90 a răspuns (pentru Omulrational):

Sa nu crezi ca economia de piata e mai buna cu ceva decat era comunismul si economia centralizata...
E doar o forma mai pompoasa, pentru ca satisface nevoile oamenilor cu lucruri inutile pe care cretinii pun pret, fara sa se uite ca sunt gunoaie destinate lumii a III-a.
Daca inainte stateai la coada si luai mancare pe cartela (desi asta s-a intamplat doar in ultimii ani ai comunismului, nu mereu) acu nu ai bani sa-ti iei acea mancare.
Nu toti au bani, majoritatea fura de foame.
In economia de piata nu va mai exista clasa de mijloc, clasa pe care comunismul incerca s-o impuna tuturor. Averea si bunastarea nu mai sunt dobandite pe merit, ci pe pile, mosteniri si hotie.
Unde vezi tu ca e asa bine in democratie?
In 90 aveam 0 datorii externe, aveam una din cele mai puternce industrii din lume, dar oamenii n-o duceau bine...
Acum, aveam sute de miliarde de euro datorii externe, ne-am concesionat tara strainilor, industria e terminata iar oamenii doar au impresia ca o duc bine, ca de fapt o duc la fel de rau.
Problema e ca urmeaza sa cadem si mai rau, atunci urma sa urcam

| iKronstadt a răspuns (pentru IMC90):

Vă rog să-mi permiteți "să mă introduc" în conversație, bă IMC-ule big grin
Nu există democrație adevărată nicăieri pe Terra, așa cum nu există comunism adevărat. Ceaușescu ăla dement, așa cum îl numesc mulți, n-a fost îngenunchiat VREODATĂ de către criminalii de la Kremlin. Este adevărat că percepția noastră din vremurile dinaintea presupusei revoluții era formată după un anumit tipar. Este adevărat că marile puteri, occidentale sau nu, ne erau aproape datoare vândute. Totul s-a făcut cu sacrificii imense. Eu unul nu neg lucrurile bune întâmplate pe vremea "impușcatului", aș fi ipocrit. Orice regim politic, din orice vreme, din orice țară, a avut/are/va avea găurile lui.
Dar, să perpetuăm ceea ce a fost rău PENTRU ABSOLUT TOATĂ LUMEA, este total greșit, indiferent de regimul la care facem referire, democratic sau nu.
Istoria ne arată, iar noi trebuie să tragem învățămintele de rigoare. Cine nu o va putea face, va suporta consecințele dramatice ale neputinței și ignoranței.
P.P. Am vorbit destul, mă duc să mai "rad" o bere big grin

| anonim_4396 explică (pentru Omulrational):

Eu nu-s romanca si Basarabia de mult este Republica Moldova care este un stat independendent si macar noi am avut 8 ani de liniste bani si pace de voi?
Vezi ce faci cu,, democratia" ta

Cum se face ca numai rusii lupta pentru pace? Stalin si Lenin au fost niste criminali mai mari ca Hitler, dar atata timp cat ai invatat istorie de la ocupanti nu ai de unde sa stii adevarul.

Vad ce adevar invatati voi.Mda nu prea mai am ce vorbi cu voi

Daca nu iti convine de ce mai esti aici pe site? De ce nu te duci pe site-urile rusesti ca sa i ridici in slavi?

Pentru ca am vrut sa vad care este si parerea voastra

Ce parere crezi ca pot avea romanii care au suferit de pe urma comunismului mai mult ca oricine?

Interesant cum?
Ca ei au facut atunci fabrici colhoz dadeau case.Intr-un cuvint era regula

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci,
Foaie verde de lamaie
Ieri am strans un pumn de cuie
Si-am dat fuga la statuie
Cand sa vezi, statuia nu e
Si-am gandit si eu ca zdreanta
Cel cu ochii de faiantza,
Se gandii in mintea lui
S-a facut a dracului!
Si iar verde de lamaie
Ce sa-i dam noi la statuie?
Aici complectati voi

In primul rand nu am cum sa-mi "spun afirmatia", in al doilea rand primarul are autoritate si nu are cum sa-i interzica militia voastra sa se intereseze monumentul respectiv, nu inteleg de ce esti asa frustrat/frustrata
atata timp cat ati avut de suferit de pe urma ideologiei marx-leniniste, tu sa faci bine sa completezi ultimul vers la poezia mea

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Sunt frustrata pentru ca au stricat un monument foarte important din ISTORIE si din locurile de cultura ale orasului

Tot comunista ai ramas, cati ani ai?

Am 14 ani.Dar ce conteaza? Si tu tot nu ai inteles ce am vrut sa spun

Multi inainte kiss, ce foloase aveai tu de pe urma statuii lui Vladimir Ilici Lenin breeeeeeeeee, toate tarile excomuniste il darama iar voi il preamariti

| iKronstadt a răspuns (pentru anonim_4396):

Noi putem să-i dăm o "mooie" big grin

| anonim_4396 explică (pentru iKronstadt):

Asta da, o Leninomooie rolling on the floor)))))

Dar si Lenin a fost in Istoria Moldovei de ce sa-i darame statuiele

Nea Merine, are tac'su foloase, sigur este vreun fost nomenclaturist. Ea sărăcuța, nu știe ce-i ăla sex cu năbădăi, dar își dă cu părerea despre istoriile lumii laughing

Sunt minora si tatal meu vitreg nu e asa o mare persoana este medic sef in oras mai rau mama

Ete la dinsa ce sare de parneata-n sus, oleleeeeeeee, tu nu cumva fusasi cu veta la sedinta de ceape, fusasi or" nu fusasi? ca sia aia cand vine d'acolo imi zice, olele Marineeeee, cica nu-ti mai ridic statuie ca cica vin altii te scuipa si iti mai da si oarece pe la gura

are paishpce ani domnule, la ei nu s-a dat liber la sex, dragoste poat sa faca dar numai in grup, cica asa nu se ratacesc

Nu am inteles nimic din ce ai spus

| iKronstadt a răspuns:

laughing S-a umplut site-ul de comuniști laughing
Bă, poliția din Rișcani merită o dublare a salariului, și distinctia "Crucea de Fier", pentru acte patriotice!
Iar ție, îți doresc să trăiești doar 1 an în pușcăriile fostului bloc comunist, să văd apoi dacă-ți mai arde să aduci laude unui regim infect. Vezi că Mareșalul n-a murit!
Dacă o să continui să scrii incorect limba română, doar pentru a ne sfida, te raportez (și o să stai suspendat) până o să vină Lenin să te salveze! Să nu crezi că dacă mă pui pe lista de useri ignorați, n-o să pot să acționez conform regulamentului pentru suspendarea ta. Dacă ești deștept, dă-mi replica în scris (public), să vadă toată lumea ce somitate ești. Dacă nu, stai cu gura închisă și respiră ușor pe nas!

Sunt fata.Si te-am scos de pe lista de useri ignorati
Dar de ce dublarea salariului?
Ei aproba vandalismul si inca ceva cu putea Politia sa interzica PRIMARULUI sa intre la statuie

happy Aaaaaa, tu ești fetița care nu cunoaște istorie happy
Apoi, să știi și tu măi fetițo, că frumoșii de comuniști ruși și-au omorât rudele și dușmanii, doar ca să stea la căldurică, să nu-i deranjeze nimeni. Caută și tu cărți scrise de rușii care au supraviețuit lagărelor siberiene. Cine a scăpat de acolo, n-a mai fost om întreg tot restul vieții. Citește-le, apoi trimite-mi un mesaj cu impresia ta. Dacă nu găsești, îți trimit eu link-uri, cu niște cărți ce conțin întâmplări adevărate CUTREMURĂTOARE.
Nu mai condamna democrația, fiindcă datorită ei ai tu acum acces liber la Internet!winking

Ce mai democratia tatal meu vitreg este medic sef si a fost obligat de forte sa iasa la mitingul,, democratic"ca si liceul unde invat.Si in acesti 8 ani de comunism din RM macar a fost libertatea cuvintului unde toti puteau face ce vreau si nu erau obligati de nimeni

| Hash001 a răspuns:

Imi bag plla in rep moldova si cacatii de comunisti de la ei

Întrebări similare