| Spawny a întrebat:

.. Am un prieten care a furat 4 milioane din casa... El a iesit cu un tovaras a cheltuit ce a cheltuit din ei... Dupa m. a invitat si pe mine la mcdonalds...(el mi. a zis ca sunt banii lu bunica sa sa iasa afara si eu ma. m mirat dar am zis ee... treaba lui nu mia. m dat seama. ) Daca maikasa face plangere la politie are ce sa imi faca? despagubiri ceva? Cat timp nu am fost complice nu am stiut nimic... happy dupa parerea mea nu am nici o vina

Răspuns Câştigător
| AIRIUS a răspuns:

Buna!
Despagubirii?! nuci nu se pune problema,adica de ce tu trebuie sa l despagubesti,categoric,nu!
Ideea e ca daca el a furat banii,el se face responsabil si daca mai exista cineva care l ar fi ajutat la furt,atunci se considera complice.
Dar,tu,nu ai nici o implicare in treba asta,el trebuie sa raspunda,e direct vinovat.
Dupa parerea mea,nu cred ca mama lui se va duce la politie sa reclame,pana la urma nu e nici o suma foarte mare,nu se pune problema ca ar fi intrat altcineva incasa,pentru ca altfel i ar fi furat mai multe lucruri,singurul care putea faca,e chiar fiul ei,si care mama si ar reclama copilul?
Probabil va folosi o strategie a ei, princare ii va aplica o corectie, adevarul ca o merita din plin.
Succes si ai si tu grija cu cine te imprietenesti!

| Spawny explică (pentru AIRIUS):

Multumesc mult ! winking

2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Furtul intre rude se urmareste la plangerea prealabila a persoanei vatamate si nu cred ca mama lui o sa faca plangere, in definitiv este o suma mica. Daca nu ai nici o contributie atunci n-ai de ce sa-ti faci probleme, nu poti fi acuzat de ceva, chiar daca mama prietenului ar face plangerea. Numai bine!