| budy55 a întrebat:

as dori si eu sa iau legatura cu mascatii sau politia din buc. am o problema pe sora mea o urmaresc 2 indivizi si o ameninta ca o omoara a si batuto de nenumarate ori am fost la noi la politie si mi s-a zis ca nu e de ei ceas putea face

8 răspunsuri:
| NuAmNumeBăă a răspuns:

Mai insistă cu poliţia şi spune că nu mai poate ieşi afară din casă de frică şi spune-le că se teme pentru viaţa ei şi că e urgent. Până la urmă vor înţelege ei. :]

| deea_5926 a răspuns:

Sa iei legatura cu parintii. si sigur ei vor sti ce este mai bine.

| maresal a răspuns:

Uneori cea mai buna aparare e atacul:d

| EmaS a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa ii scrii un mesaj privat lui
Ioandelasal deoarece este mai bine informat si iti poate da solutii.

| William a răspuns:

Simplu, suna la 112, asa iei legatura cu politia, daca nu merge nu ai decat sa ii omori pe aia 2, daca sunt dintr-o gasca de paraziti care se ocupa cu activitati ilegale sugerez otrava. Nu trebuie sa fii vreun destept ca sa faci otrava, cucuta creste pe toate drumurile (drumurile de tara), sau ai putea sa pui soda caustica pe ceva pe care pun ei mana destul de des ( clanta de la usa dar doar un praf usor si vezi sa se lipeasca praful sa nu cada ce pe clanta, sau peportiera de la masina, sau poti sa faci o bomba improvizata din soda caustica, apa, putin, carbit, si un telefon sau un ceas cu alarma, sau un aprinzator electric) Daca chiar vrei sa te ajut cu una din ideile astea da-mi pm pe ptu. App e ilegal sa faci bombe artizanale si cam periculos sa le detonezi, daca poti e bine sa cumperi o bomba cu C4.

| PinkPanther a răspuns:

Cum sa iti zica politia ca nu e de ei, au aia pile la politie? Sora ta ce le-a facut? Trebuie sa existe o solutie, in caz extrem mutativa in alt oras.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu dai un detaliu esential, respectiv localitatea in care stai ori macar judetul, ca sa-mi dau seama de ce vrei sa apelezi la cei din capitala. Depuneti o reclamatie scrisa la politia locala, puteti merge in audienta si la comandant. Daca nu iau nici o masura, macar sa-i atentioneze pe respectivii, atunci adresati-va la politia judetului si chiar la parchetul de pe langa judecatoria in a carei circumscriptie locuiti ori chiar la cel de pe langa tribunalul judetean. Daca tot nu se rezolva abia atunci puteti apela mai sus, respectiv la seful Inspectoratului General al Politiei Romane. Succes si numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda, cu mascatii nu iei legatura, iau ei legatura cu cei avizati!
Daca respectiva ruda se considera amenintata, urmarita, trebuie sa faca o plangere inscris catre sectia de politie pe raza careia domiciliaza.
Plangerea sunt obligati s-o primeasca si sa dea curs cercetarii.
Verbal orice plangere este inutila, ai dor in cot pe unii.
Daca este minora trebuie sa fie insotita si de un parinte, tutore desemnat legal.