ACTA nu inseamna ca se inchide netul. Am raspuns la aproape 10 intrebari despre ACTA in care am explicat ce inseamna: http://creativemonkeyz.com/roboti/robotzi-s02-ep-special-acta/
Nu se vaq inchide internetul, dar nu vei mai avea ce face pe el. Plus de asta o sa trebuiasca sa cumperi toate programele pentru calculator. Semnati si voi petitia
Dupa parerea mea nu... Pentru ca nu cred ca exista om atat de retardat incat sa nu realizeze ce face acest tratat.
Pai este reala normal. Dupa parerea mea, nu m-ar mira sa fie adevarat, avand in vedere ca Romania da inapoi in loc sa evolueze.
In schimb nu cred ca e o idee DELOC buna sa faca asa ceva pentru ca nu mi se pare normal sa stea unu sa te pazeasca pe tine ce faci pe net si ca descarci tu nu stiu ce piraterii, eu cred ca asta inseamna ca incalca dreptul la intimitate.
Nu stiu ce sa zic, vom afla in vara ce se va intampla.
Fundita?
N-am spus ca dau fundita
=:-)
Eu cred ca e adevarat... daca nu se strang destule voturi impotriva o sa se aplice ( Nu se inchide netul, doar ca multe lucruri o sa dispara.cum ar fi youtube facebook etc.) Insa cred ca nu se va face acest lucru...am auzit ca niste hackeri au amenintat ca au inregistrat niste convorbiri de la armata, si daca vor aplica chestia asta cu ACTA vor trimite convorbirile nu stiu unde.Deci.50%da 50% nu O sa aflam oricum.
Nu-ti inchide nimeni internetul, ci doar o sa trebuiasca sa platesti pentru ceea ce consumi. Suna normal, logic si de bun simt, nu? Da funda!