| Geeeo012 a întrebat:

Salll TPU ieri ma fost sa ma angajez la ( cooperativa de credit) si mi-au cerut sa pun casa ca ipoteca pentru a ma angaja, cica ca garantie de gestiune ca voi lucra cu bani, voua vi sa mai intamplat asa ceva?

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Slujba ta atribuie calitatea de gestionar si conform Legii nr.22/1969 gestionarii trebuie sa constituie garantii, in cazul tau ipoteca.

regis
| regis a răspuns:

Eu probabil i-as fi luat peste picior la faza asta, cum naiba sa iti pui casa ca ipoteca pentru un loc de munca? Am inteles ca trebuie sa constitui o garantie, insa acest lucru se realizeaza de obicei printr-o retinere lunara din leafa, pe care la predarea gestiunii o primesti inapoi; trebuie sa fii cel putin nebun sa pui ipoteca pe propria locuinta pentru un amarat de job. Sau hai sa zicem ca deh, depinde... probabil pentru un salariu lunar de vreo 30.000 de euro as fi de acord si cu asta, dar nici intr-un caz pentru un salariu de functionar.

| Zenithf a răspuns:

Vezi ce valoare trebuie sa fie constituita ca garantie, nu iti ipoteca casa daca poti sa faci asta fara acest lucru.

| g2012 a răspuns:

Am mai auzit treaba asta! ai mare grija! informeaza-te! multe detalii nu stiu!