| kaitoo a întrebat:

Salut! Acum 3 luni, am făcut accident, din vina mea. Am pierdut controlul mașinii si am intrat pe contrasens in alt autovehicul. Cei care erau in cealată mașină nu au pățit nimic. După 3 zile am fost la politie sa dau declarație, iar polițistul de acolo mi-a spus să astept ca o sa-mi vină ceva acasă cand o sa se închidă dosarul. Nu mi-a reținut permisul de conducere si mi-a zis ca nu o sa rămân cu dosar penal. Am dat asigurarea oamenilor cu care am facut accident si nu au depus plângere. Au trecut deja 3 luni de atunci si inca nu mi-a venit nimic acasa. Dupa 2 luni, doamna care era la volan in cealalta masina a inceput să ma sune, sa-mi zica sa-i ajut cu 500€ ca vor sa-si cumpere altă mașină. Cand i-am spus ca nu am de unde sa le dau 500€, a zis "atunci mai tinem dosarul deschis puțin". Ultima data cand a sunat, a zis ca mai am 2 saptamani pana se inchide dosarul si a batut apropo ca daca nu le dau banii, o sa depună plângere că le-a zis politia ca pot face asta. Din cate am inteles de la ea, la asigurări le-au dat daună totală si au primit 3000 euro, bani pe care nu i-ar fi luat pana acum și mașina ar fi vândut-o la rabla cu încă 1000.
Mai pot depune plângere acum?
Dacă depun plângere, o să rămân cu dosar penal?
Să le dau banii?

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Asta se cheamă șantaj și poți la rândul tău să-i faci o plângere penală.
Cât despre procesul ei, dacă a fost deja despăgubită... nu prea are ce să mai obțină în plus la un eventual proces.

| BuLaNNNeL a răspuns:

Dă-i un mesaj privat https://www.tpu.ro/utilizator/scyw
Este singurul în măsură care îți poate oferi un răspuns sigur și complex.

| NunuNini a răspuns:

Jassmina,
Daca esti cea mai bine cotata aici, nu ar trebui sa dai raspunsuri corecte?

| NunuNini a răspuns:

Se poate depune plangere in termen de 3 luni de la accident.
http://www.avocatiovu.ro/vatamarea-in-cadrul-unui-accident-rutier
Nu aveau cum sa o vanda la "rabla" cu 1000 €.
Poti sa anunti politia ca te santajeaza.

| gabriel2004o a răspuns:

Ba "schizofrenicule"
Poți pierde volanul foarte ușor și pe ploaie și pe mazga de pe sosea chiar și la 50kmh
Citește naibii legislația și mai "detesta-te" si pe tine

| anonim_4396 a răspuns (pentru gabriel2004o):

laughing
Un sofer adevarat stie sa se adapteze conditiilor de drum. Scrie si asta in legislatie! laughing
Tot te detest si sper sa mori...

| gabriel2004o a răspuns:

Asta e șantaj
Și oricum după atat timp nu mai au cum sa se trezească ca vor bani de mașină
Fa plângere și pentru santaj