| Florinnnn21 a întrebat:

Salut.
Acum 3 luni am iesit pozitiv la metanfetamina (la volan)
Fara a avea nimic asupra mea, singur fiind pe un drum de țară.
Azi, mi au venit probele de sânge, acestea fiind pozitive la THC(marijuana)
Cu un avocat bun, credeți că aș putea scăpa fara anularea permisului? Sau cu amanarea pedepsei?
Mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Ioan988wk a răspuns:

In cel mai rau caz se intampla asta. Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0, 80 g/l alcool pur în sânge se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă.

(2) Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează şi persoana, aflată sub influenţa unor substanţe psihoactive, care conduce un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere. Asta spune codul penal art. 336
Cu toate aceste s-ar putea sa rami cu permisul de conducere: Permisul de conducere eliberat de autoritatea română se anulează dacă titularul acestuia a fost condamnat printr-o hotărâre judecătorească rămasă definitivă, pentru o infracţiune care a avut ca rezultat uciderea sau vătămarea corporală a unei persoane, săvârşită ca urmare a nerespectării regulilor de circulaţie.

74 răspunsuri:
| Florinnnn21 explică (pentru Bula):

Ar fi super sa nu se anuleze

| Florinnnn21 explică (pentru suntserios):

Nu frate, e vorba doar ca i se putea întâmpla oricui, și nu cred ca meriti inchisoare daca n am produs nimic..Pana mea, merit suspendare de permis pe 1 an poate, dar din punctul meu de vedere a 2 a oara as merita puscarie și toate cele!

| Florinnnn21 explică (pentru VoidEternal):

Da! Fiindcă am facut asta o singura data si fix atunci am si fost prins. Chiar nu cred ca merit inchisoare pentru asta, si nici anularea permisului, eu totuși sper ca, cu un avocat bun voi reusi sa trec peste asta cu o suspendare sau cu amanarea aplicarii pedepsei, si atunci 2 ani daca mai fac ceva sa ma bage la inchisoare și oriunde ca nu mai zic nimic

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Florinnnn21):

Cum adica i-ar putea intampla oricui? Ce inseamna acesta afirmatie?
Tu consideri un accident faptul ca te-ai urcat drogat la volan?

Un accident e cand iti intra soarele in ochi si nu vezi masina din fata si intri in ea. Sau cand nu semnalizezi schimbarea de directie ca nu esti atent si intra unul in tine... sau cand nu vezi o masina in intersectie.

Urcatul drogat sau baut la volan nu e ceva ce se poate intampla oricui. E un act deliberat, nu un accident.

| goguPatent a răspuns (pentru Florinnnn21):

Pai cine ti-a zis ca te baga la puscarie. Nu cred ca e vorba de asta, dar poti oricand primi si alte pedepse pe langa anularea permisului precum o amenda penala sau poate puscarie cu suspendare. Nu zice nimeni de inchisoare cu executare, dar totusi anularea permisului e cea mai blanda chestie care ti se poate intampla. Asta daca Romania nu ar fi acea tara corupta de care scriai mai sus.

suntserios

Si am avut eu dreptate cateva raspunsuri mai sus. Frustrarea ta maxima e ca te-au prins, nu ca ai condus drogat.

PS. Scrie udeva in lege ca prima data ai voie sa conduci drogat? Sau de ce tot invoci acest fapt?

| Ioan988wk a răspuns:

In cel mai bun caz scapi cu suspendare și cu permisul anulat asta doar daca gasesti un avocat bun

| darrio2007 a răspuns:

Poti avea orice avocat, nu scapi de pedeapsă.

| Florinnnn21 explică (pentru goguPatent):

Cum naiba au facut altii chestii mai grave si au primit amanarea aplicarii pedepsei? eu pentru asta merit anulare?

| Florinnnn21 explică (pentru darrio2007):

Atunci pentru ce il mai bag?

| Florinnnn21 explică (pentru darrio2007):

Pentru ce mai dau 6000 de lei?

| Florinnnn21 explică (pentru Ioan988wk):

Si in cel mai rau ce? cu inchisoare? ca n am ucis pe nimeni si n am produs nicio paguba materiala? te auzi ce spui? pentru ce dau 6000 de lei la avocat?

| Florinnnn21 explică (pentru suntserios):

Fiindca domnule, nu am alte abateri si consider ca fiind prima oficiala in viata mea, neomorand pe nimeni, nu as merita inchisoare pentru atat!

| Florinnnn21 explică (pentru Sophieka):

De ce sa ajung? pentru ce dau 6000 lei la avocat? ca sa ajung dupa gratii ca n am produs niciun accident ci doar mi-a iesit in sange marijuana?

| Florinnnn21 explică (pentru Sistemulxxl):

Sincer, v as da foc la toti cu gândirea asta. Infine tataie, mai ai 10 ani si mori, si tu si generatia ta de fixisti convinsi. Auzi tu la el, pentru prima abatere ce pedeapsa dă el mă

Îmi plac tataie, chiar îmi plac, plantele nu prafurile, doar ca tu nu stii sa faci diferenta, vai de capul tau. Coruptilor..Lasă ca iti arat eu ca scap cu amanarea pedepsei

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Daca stica te droghezi ca prostul de ce dracu te urci la volan? Stai acasa daca esti drogat culca te si nu faci alte victime, ar fi foarte bine sa iti confiste masina si talonul politia, 10 ani sa numai ai drept de a conduce masina si altri 10 -15 ani sa stai după gratii sa iti vina mintea la cap sa te "trezesti" ca esti pericol public, au innebunit românii cu alcolul si drogurile la volan ce naiba aveti?

suntserios

Ce o dai atat cu inchisoarea? Ca nu iti da nimeni inchisoare cu excutare avand in vedere ca nu ai fost implicat in accident. Maxim inchisoare cu suspendare. Dar asa ca idee, si ce daca e prima abatere? Tot ai incalcat codul penal.

Ce e amuzant e ca tot tu esti revoltat. Revoltat bineinteles ca ai fost prins, nu ca ai incalcat legea.

| Sistemulxxl a răspuns (pentru Florinnnn21):

Ce amanare? Ai condus drogat? 5 ani de bulau. Permisul anulat sau luat pe 5-10 ani (in bulau nu ai ce conduce sau cel mult sculele parnaiasilor catre ochiul maro).

Eu te-as executa pentru droguri. Ptr bautura nu ca se gaseste la magazin dar pentru droguri nu ai mai fi iesit din puscarie.

| pufulescu0o a răspuns:

De ce intrebi aici? Ca sa iti auzi tot felul de vorbe? Mai bine intrebi direct un avocat si stii ceva sigur. Oricum in Romania nu exista institutia precedentului, nu conteaza ca a scapat Gigel de la Caracal fara permis suspendat, nu te poti orienta dupa alte cazuri.

,Cum naiba au facut altii chestii mai grave si au primit amanarea aplicarii pedepsei? eu pentru asta merit anulare?''
Tu nu faci parte din categoria alora mai paduche. Tu esti un p u lete care va merge la puscarie. Nu ai nici 6000 de lei pentru avocat? Iti da statul avocat din oficiu sa te...,, apere''.
Tu te compari ci Iorgulescu? Sarantocule!

Am 6000 lei, n a zis nimeni ca nu, răhățel mic de 1.65. Iti jur eu ca voi scapa fara închisoare si te caut! Promit tataie

Poate ai vrut sa spui: cand voi iesi de la parnaie. Pot sa-ti spun ca nu vei dori sa te intorci la puscarie, saracule, paduche.

Sărac ești tu cu mama ta, libidinosule, uita te la fața ta, si uita te ca la 57 de ani n ai ce face nimic mai bun decat sa te insulti cu un drogat pe un site pe googlerolling on the floor))))))) vai de capul tau libidinosuleee

1.65 si 110 kg, penis mic nevăzut de burtă, îmi comenteaza el mie, pârțosul

| Ioan988wk a răspuns (pentru Florinnnn21):

Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0, 80 g/l alcool pur în sânge se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă.

(2) Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează şi persoana, aflată sub influenţa unor substanţe psihoactive, care conduce un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere. Dar findca esti la prima abatere ai sanse sa primesti cu suspendare

Am 1,87m si 110 kg. Am fost boxer amator si arbitru de box, saracule.
Am fost casatorit de 3 ori si am 4 copii, infractorule.
Mergi la puscarie ca te trateaza parnaiasii de te lasi de droguri si te fac femeia lor.Te vor arde in fund pe rand in fiecare seara.
La puscarie cu tine mizerie pe 2 picioare.

Nu am sustinut ca-s bogat niciodata. Nici nu stiu daca-s sarac. Depinde de masura. In comparatie cu tine care nu ai 6000 de lei sa-ti ie i un avocat care sa te scape de puscarie, eu am chiar acum in buzunar 8000 de lei, saracule.
Rau e sa fii si sarac si infractor.

De bun ce ești ai fost casatorit de 3 ori, si te lauzi ca ai 4 plozi, tu esti tată mă? Copiii aia cresc fără tata, dar mai bine decat cu un tata comunist si incuiat ca tine. De aia te au lasat nevestele, si de boxer ce erai laughing))))))