| ecathvc356 a întrebat:

Salut. Acum 6 luni am plecat din Austria. Am avut acolo o chirie luata de la o firma de închiriere m-a ajutat cineva pentru ca eu nu știu germană. Eu după ce am plecat din Austria am plecat destul de grăbit a trebuit sa ajung de urgenta în România și nu am apucat sa închei contractul de închiriere cu acea firma. Persoana care m-a ajutat sa iau acea chirie a zis ca o sa predea el cheile și o sa încheie el contractul. Acea persoană nu a făcut ce a spus și acum eu am de plata 1800 euro și cei de la firma de închiriere au spus sa îmi caut un avocat. Ce se poate întâmpla pot face inchisoare? Eu voi achita acea restanță dar sper sa nu am și alte probleme.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Datoria te va urmari si in Romania si da, vei fi fortat sa platesti chiria si in caz de neplata poti fi executat silit.
Plateste imediat acea restanta prin transfer bancar international, in asa fel incat sa scapi de datoria pe care ai facut-o iar pe viitor sa nu mai apelezi la nimeni sa-ti faca treburile legale, ca nu-i datoria nimanui.
Oricum acea persoana nu putea sa inchida un contract in numele tau, ca nu avea procura legala si nici o autoritate, deci omul o fi incercat in schimb legal nu se poate asa ceva.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Dacă achiți datoria nu o să fie nicio problema