| canazar94 a întrebat:

Salut,acum 7-8 luni mi-a sarit o batrana in fata masinii intr un loc nepermis(pentru ea sa tranverseze) si am dat peste ea, eu bausem vreo 2 beri mi-a iesit alcoolul 0, 14, batrana a murit peste vreo jumatate de ora si mi-au suspendat permisul si in perioada respectiva am permisul suspendat. La cine trebuie sa ma interesez sa vad cum pot recupera permisul? Ce trebuie sa fac?

15 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca vei fi condamnat penal, pentru omor din culpa, permisul se anuleaza si vei putea obtine alt permis doar dupa efectuarea condamnarii.

| KillaNoFilla a răspuns (pentru Ioandelasal):

Daca baba a trecut pe unde a taiato capul, nu pe trecerea de pietoni, el este vinovatul?

| Jimtheghost a răspuns (pentru KillaNoFilla):

Daca femeia aia nu a trecut pe unde trebuie asta nu inseamna ca el n-a avut ochi sa se uite pe unde merge.

| Ioandelasal a răspuns (pentru KillaNoFilla):

N-am spus asta si nici n-o pot spune, doar probele vor dovedi gradul de vinovatie. Am spus doar ca "Daca vei fi condamnat penal..."

| darrio2007 a răspuns (pentru KillaNoFilla):

Da.Pentru ca a consumat alcool.Asta e legea.

| KillaNoFilla a răspuns (pentru darrio2007):

El a spus ca are sub 0, 15 alcool in aer rezulta nu a incalcat legea

| darrio2007 a răspuns (pentru KillaNoFilla):

Este mai bine sa nu bei deloc cand te afli la volan. Abia nu lasi loc de interpretari. Iar cand, intr-un accident, intervine si o victima, fapta este mult mai grava. De 25 de ani de cand conduc am intalnit tot felul de specimene.

| canazar94 explică (pentru darrio2007):

Am fost la o nunta, am filmat gogule si cand am plecat acasa am zis sa beau si eu putin sa pot sa dorm linistit acasa, am plecat cu alt sofer acasa si cand am vazut ca nu am somn m am plimbat cu masina mea...

| darrio2007 a răspuns (pentru canazar94):

Puteai spune de la inceput asa.Si fara jignirile de mai inainte.Vad ca ti-ai sters comentariul acela la raspunsul meu.

| darrio2007 a răspuns:

Il vei recupera foarte greu sau, cel mai sigur, niciodata. Nu te mustră constiinta ca ai omorat un om? Eu te bagam la puscarie pe 20 de ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbeste frumos, mai nesimtitule.Prost esti tu ca nu ai constiinta. Ca atunci cand te urci la volan nu trebuie sa bei.Sunt pline drumurile de cocalari ca tine.30 de ani ti-as da.La carcera.

| KillaNoFilla a răspuns:

Nu ti s-a spus atunci cand l-a luat?

Desi legea zice ca la 0, 15 in sus se pedepseste, nu inteleg ce a fost acolo. Pute-ai sa mergi dupa el acum 1 luna.

| RagnarokR a răspuns:

Tu ai omorat un om si singurul regret e ca nu ai permisul? rolling on the floor

| MedRex a răspuns:

Dacă persoana accidentată a decedat vei fii urmărit penal, pentru omor din culpă, mai ales dacă expertiza medicală a arătat că a murit din cauza accidentului. Cel mai probabil se va anula permisul.

| xzedd1x a răspuns:

Astepti.