Daca nu faci reparatia si nu obtii certificatul de inmatriculare si circuli cu masina si esti prins vei fi amendat fiindca nu vei putea prezenta CIV.
Cum aveți permis ăștia care puneți astfel de întrebări? Chiar deloc nu ai citit codul rutier?
Nu, nu poti circula, iar daca esti prins, vei primi o amenda si mai mare, posibil dosar penal. Nu stiu sigur, dar oricum e de rau.
Nu cred ca ai turbina sparta, eventual vreo toba sau galerie. Cu turbina sparta pierdeai uleiul in cateva secunde, si blocai motorul.
Decat sa-ti faci planuri de amenzi viitoare, mai bine schimbi pragurile si recuperezi certificatul, sau predai masina asta la remat si iti iei alta ok tehnic, pe la 1000 euro sau mai putin.
Sa inlocuiesti pragurile la o masina este destul de scump, eu iau intre 2000 si 6000 de lei pentru treaba asta, in functie de cat de scumpe sunt pragurile noi (unele sunt 150 bucata, altele 600 bucata), si cat de invaziva este lucrarea, cat de mult trebuie sa sudez, finisez si vopsesc.
In cazurile masinilor vechi, nici macar nu se pot monta pragurile si atat, trebuie mai intai reparata structura de sub ele, sudate contrapraguri, tratat cavitatile, si abia apoi montate noile praguri.
Am avut masina la care am dat jos pragurile si atat de putreda era, incat a trebuit sa incep reconstructia de la suportul puntii spate, capat de lonjeron spate, si abia apoi contraprag, armatura prag si prag exterior. Noroc ca a fost masina mea, si nu a trebuit sa-i cresc pretul nimanui, si nici nu m-a frecat nimeni la cap. Daca era masina de client, iesea cu scandal, ca oamenii nu vor sa inteleaga nimic.