| Ana_Ana_2000_otXr a întrebat:

am 17 ani. nu locuiesc cu parintii. mama e casatorita peste hotare tatal nul cunosc iar eu stau cu matusa. cum as putea sa-mi fac buletinul de identitate?

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

La 14 ani cum l-ai facut? Il faci la fel si acum.

| Ana_Ana_2000_otXr explică (pentru darrio2007):

Eu la 14 ani nu am avut buletin nu eram in tara iar acum mama nu vrea sa vina sa mi-l faca

| darrio2007 a răspuns (pentru Ana_Ana_2000_otXr):

Daca matusa este tutorele tau legal, mergi cu ea.

| darrio2007 a răspuns (pentru Ana_Ana_2000_otXr):

P.S. Imi este scarba de parinti de genul asta care isi abandoneaza copiii.

| Violleta2022 a răspuns:

1. II spui mamei sa mearga la Ambasada Romaniei din tara unde locuieste si sa faca Procura de imputernicire a matusii tale, sa te reprezinte legal.
2. Cu matusa ta, actul de propietate al casei unde sta matusa si certificatul tau de nastere, mergeti impreuna la Evidenta populatiei din orasul tau si completati un formular, pentru eliberarea buletinului.

| Maskoff a răspuns:

Pai daca nu se poate pe domiciliu mătușii tale.
Îți poți face pe adresa altor persoane care daca ii cauți pe net in găsești. Costa in jur de 300 de lei. la fel urmează să mi-l fac și eu

| Maskoff a răspuns:

Daca ai nevoie de mai multe detalii. poți să mă întrebi. Chiar te pot ajuta să îți găsești și persoana care să te ajute cu buletinul daca nu te descurci. îmi pare rău că a trebuit să treci prin asta

| Maskoff a răspuns:

Sau dacă te interesează cel provizoriu (fara adresa).
nu costa nimic, doar 5 lei mi se pare. pe timbre. dar nu tine decât o lună sau ceva de genul

| Maskoff a răspuns:

Nu ma lasă să răspund

| Ana_Ana_2000_otXr explică (pentru Maskoff):

Dar nu am telefon

| Ana_Ana_2000_otXr explică (pentru Maskoff):

Cum te pot gasi pe Facebook?

| Maskoff a răspuns:

Si eu nu am Facebooklaughing