Cate raspunsuri aiurea la intrebarea ta, e clar ca daca niveul de cultura a oamenilor e in halul in care ti-au raspuns unii la intrebare atunci poti sa stai linistit ca nu te da nimeni in judecata. Dar ca idee e bine sa te mentii la ideea de "ar putea" ca sa eviti discutii aiurea cu idioti. Bafta!
Din nou te afli intr-o eroare. Nu ți-am spus niciodată să mergi la psihiatrie. Din câte văd, recomandarea respectivă a venit de la doctorandus.
Dap, sa stii ca majoritatea nebunilor doar spun nebunii, nu dau in cap la nimeni. Nu e ilegal sa fii nebun.
Un pic cam dura reactia ta, sincer. Banuiesc ca partea cu tratarea cancerului e ce te-a facut sa-l acuzi ca e dus. Nici eu nu prea cred in tipurile astea de medicina alternativa, dar ideea de a tine post cu apa ca tratament nu e o inventie a unui utilizator oarecare de pe TPU, ci are studii care sustin asta: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5442682/
Nu ma intelege gresit, eu daca aflu ca am cancer, nu ma iau dupa ce citesc pe net, ci ma duc la doctor. Dar sa acuzi un om care pune intrebari foarte de bun simt ca e nebun, asa, fara motiv, mi se pare urat...
Pentru că tot discutam despre care dintre noi doi este "penibil", realizezi cât de penibil este să-ți faci încă un cont doar ca să te aprobi singur și să-ți acorzi fundiță?
Și să mai joci și teatru răspunzându-ți singur "Mersii frumos, da, ma gandeam si eu la asta"?
Https://bmccancer.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12885-018-4245-5
Nu e oare penibil cum te bagi peste raspunsul omului doar ca a reusit ce tu nu ai reusit?
Tratamentele anti cancer din ziua de azi disponibile omului de rand sunt tratamente invechite care au fost testate de la inceput pe oameni si vazand ca au ceva reusite sau zis ca e suficient de bun si aia e... desi nu ai sa vezi oameni bogati ca mor de cancer daca vor sa se trateze fiindca sunt metode mult mai bune decat chimio si radio terapia dar nu sunt accesibile tuturor fiind foarte scumpe. Cand esti bolnav si vezi ca tratamentele clasice nu te ajuta cu nimic, incepi sa cauti noi descoperiri sau studii experimentale in care sa participi pentru a putea sa iti salvezi viata. Asa ca desi in acel articol scrie ca inca nu sunt suficiente date cat sa fie prezentat ca un tratament oficial, exista suficiente date cat sa demonstreze eficacitatea in anumite cazuri.
Nu, scrie ca e abia o intuitie care n-a fost testata in niciun fel. Deci nici macar nu e in stadiul de "tratament experimental".
M1h0i întreabă: