| tramtram a întrebat:

Salut, Am cumparat o pereche de pantofi din "CCC" am dat 230 ron iar dupa o zi mi-au facut rana la calcai, acolo i-am probat dar in 5 metri cat am mers cu ei nu m-au strans imi erau buni, ceea ce vreau sa va intreb eu : Daca am garantie la ei, sunt obligati sa mii inlocuiasca? aveti cumva un articol de lege sau ceva de genul acesta?

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Sunt obligati sa ii inlocuiasca doar daca au defectiuni de fabricatie, faptul ca nu i-ai ales cum trebuie este vina ta. Totusi, poti incerca, nu ai nimic de pierdut.

| stlucian a răspuns:

Daca ai bonul fiscal(cel de casa) o sa tii inlocuiasca fara probleme dar daca ai incerca sa-i umezesti pe interior acolo unde te "rod" cu alcool sanitar(spirt)ca sa se mai inmoaie putin? Eventual un plasture pe picior/calcai ca acum ai rana.Un pantof nou trebuie sa se lase un timp "dupa picior" iar daca o sa iei alta pereche mai largi in timp pot fi prea largi si atunci cine-i mai schimba?

Succes thumbs up

| aninominatus a răspuns:

Daca ai garantie la ei sunt obligati se tii inlocuieasca doar daca i-ai luat rupti sau sa aiba o problema. Daca iti sunt mici nu mai ai ce sa faci!