Din ce m-am interesat pe internet asta tine loc de fiscal, fisa de imatriculare si de contract vanzare cumparare, nu scrie nicaieri concret. Sper sa nu am probleme, vai de capul meu.
Pana la urma se pare ca asa e, am rezolvat si cu asta.
Ai incheiat sau nu contractul de vanzare-cumparare?
Probabil ca acel contract de instrainare-dobandire este similar c.de v.-c., asa ca il poti folosi la primarie si pentru inmatriculare.
Am sa incerc la primarie cu ala sa vad daca ma lasa, sa nu pierd timpul de pomana
"o mașină, problema pe care o am este ca nu găsesc contractul de vanzare cumparare"
firma are dubluri sau face copii la cerere
Te duci la firma care ti-a rezolvat actele initial si le spui ziua cand ati intocmit actele si-ti vor elibera altele. Singura problema este ca vei avea nevoie si de semnatura celui care ti-a vandut-o.
Înțeleg, eu nu mai știu unde este ghișeul ala unde am facut actele, am cumparat mașina din alt oras, dar pot vorbi cu cel care mi-a va vandut-o si nu e problema, ma va ajuta, daca stiam unde e ghiseul ala bine era sa dau o fuga si sa scap repede. Am facut asigurarea tot acolo, dar nu scrie pe asigurare unde am făcut-o din pacate.