| GeorgeGabriel20001 a întrebat:

Salut! Am dat astăzi sala,am luat-o și nu m-am putut programa la examenul practic datorita faptului că îmi expira buletinul in Iunie, iar data examenului practic ar fi fost în data de 8 aug. E normal așa ceva?

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu este normal, deocamdata CI este valabila, asa ca trebuia sa te poti programa, deoarece mai ai timp sa-ti preschimbi CI pana la data cand ai fi fost programat.
Chiar ma mira treaba aceasta, n-am mai auzit pana acum sa se intample asa. Adreseaza-te sefului Serviciului de permise si precis se va rezolva.

| GeorgeGabriel20001 explică (pentru Ioandelasal):

Așa spune și logică mea, dar după ce am terminat examenul, am dat acolo sa fac autoprogramarea, iar la final când am dat finalizare mi-a apărut un mesaj că CI nu este valabil sau ceva de genu.

| mi25 a răspuns:

Fa o cerere scrisa la Seful serviciului.

| Yuoia a răspuns:

Da. Trebuie sa ai CI valabil la acea data. Poti sa-l schimbi acum sa te poti programa.

| GeorgeGabriel20001 explică (pentru Yuoia):

Aiurea,mai era o lună și jumătate până îmi expira ...acum trebuie sa stau 2-3 săptămâni

| Yuoia a răspuns (pentru GeorgeGabriel20001):

"îmi expira buletinul in Iunie, iar data examenului practic ar fi fost în data de 8 aug"
Concluzia? In 8 august, acesta pe care il ai nu mai este valabil. Nu e vorba de azi cand te programezi.