Si ce motiv intemeiat ai putea avea?
Ca pleci pe luna, sau unde?
Asemenea favoruri nu se fac copiilor acre au dovedit ca nu sunt inac pregatiti si apti sa iasa pe sosea.
Apoi, trebuie sa ai un motiv INTEMEIAT si DOVEDITOR cu acte, ca sa se poata face o programare peste rand.
Apoi, ai dovedit ca nu esti inca capabil sa iei permisul, deci mai ai de invatat si de luat 6 ore de soferie cu instructorul, ca sa fii cat de cat pregatit sa dai din nou examenul.
In orice caz, ai tot timpul din lume sa dai exameul auto de cate ori il pici, pana vei fii capabil sa-l iei.
Chiar nu au intrat zilele in sac!
Și care e motivul întemeiat. Că dacă nu cumva ai vreo dovadă că trebuie sa părăsești tara nu cred că ai vreo șansă să fie motiv întemeiat
Conteaza daca il zic aici? Vreau doar sa imi incerc norocul.
Eu ți am zis că motivul ăla întemeiat chiar trebuie sa fie întemeiat și cu dovezi. Altfel pierdere de timp
Am inteles asta, mersi. Motivul meu nu este plecarea din tara dar oricum n-am nimic de pierdut daca incerc.
Ai rabdare băiete! De ce atata graba? Oricum vine iarna si e mai greu de circulat.
Faci 18 ani si nu ai luat categoria B1? Cu atat mai bine. Nu vei mai avea nevoie de categoria B1 si iei direct B-ul. Nu vad nici o problema in asta.