| TR_Remus_2001 a întrebat:

Salut, am fost agresat de un prieten și am avut capul spart. Faza e ca nu erau martori în schimb am înregistrat tot ce am vorbit cu el (o zis pe înregistrare ca capul meu sta jos și "l-am întrebat daca astea sunt amenințări" și a spus ca da, dupăia m-a lovit) se ia în considerare inregistrarea? Am foaie de la medico legal 8-9 zile de spitalizare. Mulțumesc

Răspuns Câştigător
| nojudgements a răspuns:

Art. 63
Constituie probă orice element de fapt care servește la constatarea existenței sau inexistenței unei infracțiuni, la identificarea persoanei care a săvârșit-o și la cunoașterea împrejurărilor necesare pentru justa soluționare a cauzei.

Probele nu au valoare mai dinainte stabilită. Aprecierea fiecărei probe se face de organul de urmărire penală și de instanța de judecată potrivit convingerii lor, formată în urma examinării tuturor probelor administrate și conducându-se după conștiința lor.
Art. 64.
Mijloacele de probă prin care se constată elementele de fapt ce pot servi ca probă sunt: declarațiile învinuitului sau ale inculpatului, declarațiile părții vătămate, ale părții civile și ale părții responsabile civilmente, declarațiile martorilor, înscrisurile, înregistrările audio sau video, fotografiile, mijloacele materiale de probă, constatările tehnico-științifice, constatările medico-legale și expertizele.
Concluzia :da, se pot lua in considerare

5 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Poți să îl reclami la poliție dacă te mai deranjează.

| ancaval a răspuns:

Păi dacă ai hârtie de la medic + înregistrare, atunci mergi la poliție.
Alte mesaje, nu mai ai?
Nu înțeleg, de unde atâta violență între noi, oamenii?

| TR_Remus_2001 explică (pentru ancaval):

Am ceva mesaje dar nu ajuta, mi-o zis azi la poliție ca nu prea are ce sa i facă nici în judecata daca își ia avocat bun ca scăpa cu o amenda penala.

| ancaval a răspuns (pentru TR_Remus_2001):

Mergi direct la tribunal.

| GuitarFAN a răspuns:

Hai ca e prieten ala daca e si in primul rand fratioare se vede ca ranile tale au fost facute de un om nu de o teava, bata etc. Ai si o inregistrare deci poti sa il dai in judecata