Codul fiscal, dar nu vad revolta.
atat timp cat tu nu iti indeplinesti obligatiile fata de stat, statul de ce ar faceo fata de tine?
Am rezolvat am achitat 10 % din ele si am vorbit ca o sa dau pe fiecare luna ...am luat fiscalul.
Ai uitat, trebuie pe lângă amenzi și impozitul.Asta e legea.
Tu o data ce instrainezi mașina, ea își schimba actele, proprietarul și practic i se șterg datoriile.Cine vreodată ar accepta sa îți șteargă datoriile pe ochi frumoși?
(4) Pentru înstrăinarea dreptului de proprietate asupra clădirilor, terenurilor şi a mijloacelor de transport, contribuabilii trebuie să prezinte certificate de atestare fiscală prin care să se ateste achitarea tuturor obligaţiilor fiscale de plată datorate autorităţii administraţiei publice locale în a cărei rază se află înregistrat fiscal bunul ce se înstrăinează, potrivit alin. (2), inclusiv sumele reprezentând amenzi existente în evidenţa organului fiscal. Pentru bunul care se înstrăinează, impozitul datorat este cel recalculat pentru a reflecta perioada din an în care impozitul se aplică persoanei care înstrăinează, potrivit Codului fiscal.
Toti vorbiti numai asa ca domne ca obligatia ta ca cetatean mie sa imi arate legea unde scrie ca domne nu iti dau fiscalul.
Pur si simplu este un abuz din partea lor nu este nici o lege este o practica la noi nu are nici o baza legala sa iti puna bete in roate da ca vrei sa vinzi ceva sau sa iei ceva pe persoana ta.
Salut am amenzi ne plătite la primărie și îmi trebuie fiscalul pentru o carte funciară
Classiffied întreabă: